os får avsluta mitt sportlov!

gick inte oh ladda upp bild ;s
Sportlovet börjar lida mot sitt slut och även om jag haft ett ett toppen lov så ska det ändå bli skönt att komma tillbaka till verkligheten. Skulle egentligen lika gärna kunna ha lov en vecka till. Men att få träffa underbara vänner och få lite perspektiv på saker och ting igen duger så väl det med! Har kollat på os otroligt mycket de senaste dagarna. Tycker faktiskt att det är roligt. 11 medaljer har sverige lyckats skrapa ihop. Mycket bra jobbat sverige måste jag säga! Ska nog titta på lite vänner och försöka komma i säng. Sov lite förut vilket inte var så bra. Hoppas ja kan somna ikväll för annars kommer ja bli så himla trött imorrn. Men men... mycket snack, liten verkstad. Nu måste ja fixa iordning mig för natten.
pussarpussar och mycket mer pussar


"vbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvbvb"


I <3 secrets


Hemma från staden nu. Köpte bara en grej till moi själv. Kan tyvärr inte visa er pga vissa anledningar. Men ingen fara för det var inget speciellt roligt. Aja nu ska jag se till att plugga lite. För ikväll ska ja se på herrar 5 mil eller nått. os för er som undrar. åh måste verkligen städa också!
puss


nu drar ja mot stan!

ska dra mot stan med mammi nu.
Min lilla alma fyller faktiskt år imorgon. 15 hela basst. du börjar bli gammal gummsi. Aja ifall nu måste jag skynda mig lite. Måste fixa till några lockar i håret. sedan går jag oh mormin. ni får bättre bloggning när ja kommer hem!
puss


godnatt alla söta!


Nu måste ja sova. klockan är 02.02
ska försöka komma upp imorrn oh springa ner mot stan.
får väl se hur det går va!?
puss och godnatt!

it's a beautiful daaaaaaaaay!

När ja va i stockholm så ville ja prova lösnaglar eftersom jag aldrig aldrig aldrig provat det förr.

tilla som gärna ville vara med på ett hörn där!

även tilla som fixade dessa härliga! (y'
puss

välkommen till garderoben!

Tha shopping in stockholm!
 
Klocka ur och penn 250 kr

långlång t-shirt. hejdundrandes rea 43 kr monki

Skjorta - hejdundrandes rea där med! 31kr - monki

gina tricot, 149 kr

weekday 200 kr
Min personliga favorit måste ja säga! ;)
puss


tillbaka nu!

Hej är tillbaka nu. ska uppdatera bättre snart oh visa bilder osv. måste bara landa först
puss

sms; nu kör vi!


igår
Om en halvtimme går ja mot tha bussen som tar mig mot resecentrum. därfirån tar vi ännu en buss mot stockholm. Där ska ja oh tilla nog leva gott. Ingen större update blire väl där. Annars blir det imorrn!
pussar och kramar liv

natti bloggen!


Nu måste ja sova.
annars kommer ja aldrig upp imorrn ;)
kommer säkert inte somna förrns om en timme ändå. men nu släcker ja bloggen!
puss

spänning in tha whole body!

Hejsan svejsan påer!
Allt är nästan klart nu. Typiskt liv att vänta till absolut sista minuten. Haha nae förresten det är typiskt tilla att inte veta vart man ska två minuter innan man ska åka. Men nu är nästan allt klart. ska bara prata lite med stockholm sedan är det färdigt! (y' nu ska ja äta brownie vaniljsås oh dricka cola. hörs sen
puss


jag vill ha sommar, jag vill ha det nu!


VA!? säg inte att ni inte ser mig däruppe!

vb!


nu åker jag hem till mamma!

Nu ska jag hem mot min mor!
Där får ni lite rolig update. och kanske ett videoklipp. vi få la se vad liv kan trolla fram
puss

känner mig vaken nu!

Här hemma hos pappa finns det inte så mycket bilder på datan. Men här får ni en söt bild på min lillasyster smilla. Nu är hon dock lite lite äldre! ;)
Godeftermiddag alla!
Har vaknat upp på helt rätt sida idag och är redo för att blogga intensivt idag. Såg på os igår som resten av sverige och Sverige tog guld i skidor, längdskidor trorja. Jätte duktiga var dem. så grattis sverige till ännu ett guld. Iaf imorgon bär det av till stockholm, the capital of sweden. Det ska bli måttligt roligt. Tilla längtar ihjäl sig efter pizza hut och ben and jerrys så det ska bli jätte mysigt. Inte nog med galen shopping vi ska också få bo en natt i huset jag älskar mest. Kommer dock inte kunna blogga så mycket när jag är där. Men jag hinner nog med ett morgon inlägg imorrn och sedan så bloggar jag på kvällen på lördan! så det blir dunder mys. Ska alldeles strax hoppa in i duschen. Om ni har några roliga inlägg på g, asså som ni velat ha eller längtat efter att ja ska skriva så skriv på för såhär tidigt på morgonen kan ja ändå inte komma på nått :P
hörs snart
puss

Nattinatt

Nu ska jag lägga mig efter en nästan helt bloggfri dag. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så blir det inga roliga inlägg när jag inte har någon inspiration. Idag har ja knappt tagit på mig kläder så det fanns ju ingen chans till någon "rolig" dresscode and facelook
nae men nu ska ja sova!
natti!

no inspiration!

Hej!
förlåt att ja inte uppdaterat någe vidare idag. Det är bara det att jag har ingen som helst inpsiration och då känner jag helst inte för att blogga. Mina ideer måste komma och dem måste vara bra. Annars blir mina inlägg skit-tråkiga. Ska försöka komma på nått till lite senare. ska också till pappa, vi får se hur det går.
puss

!?

Måste bara fort skriva vad jag drömde inatt, ja drömde att ja var på bahamas med typ några människor kommer knappt ihåg vilka!? vaffan, snacka om att ja saknar värmen!

morning babes!

Morron morron!
Hoppas allt är bra med er. själv är jag så trött att jag skulle kunna somna om igen. kanske ja ska också. Ae idag måste jag försöka plugga lite. Ville bara säga godmorgon. Idag blir det nog en slappdag. Sånna ska man ju också ha på lovet!
puss

liv svarar ofc!

Hej hej!
kom nyss hem. Kollade kommentarsfältet oh hittade en fråga!

Milne om nu drar ja mot tilla!:
Hej, hur länge har du bloggat? Ha det det bra :)

Hej hej Milne!
Jag har bloggat sedan, ojdå jag hade bestämt mig för att svara på frågan men kom på att jag vet inte riktigt sen när. Jag skulle gissa på ungefär sedan april-maj 2009.
Kramar/liv

nu drar ja mot tilla!

Jag ska hem till tilla nu. Hemma finns det inte mycket oh göra oh tilla har american history x. hörs kanske därifrån!
pussssss

nyvaken!


Hej!
har hunnit äta lite. Och ändå ser ja så trött ut. Vet inte vad jag ska göra
nu. Kollar på sex and the city. Det är grejer! Kanske ska ta oh göra i
ordning garderoberna ikväll! Ha inte mycket att säga nu, hörs snart!
puss

sprang ner för en lunch!

Hej hej!
sprang ner för en härlig lunch med tjejerna. Jätte mysigt. Vi käkade på fräcka fröken!

isa!

karro-barro!

Tillis!
Nae nu ska ja ta och sova eftersom jag är rejält trött!
puss

vill haaaaa!



Har typ inga ringar just nu. Blir skit sur. Kryssade för dem ja inte gillade.
Den ena har en enhörning på sig den andra ser ut som en get eller en oxe eller nått oh där säger ja nej. vill ju inte ha någe jävla zoo på fingrarna!

Godmorgon solstrålar!


gammal!
Godmorgon påer alla!
Hoppas ni vaknat upp på rätt sida. Det har jag iaf, bara längtar efter att få åka till stockholm. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, skulle mött upp flickorna för lunch. Får se hur det blir med det, vet inte om jag orkar ta mig ut när det är så kallt ute! Borde egentligen ta oh plugga lite idag. Får väl se hur det blir med det! ;) Nu ska ja hämta mer cola ochfortsätta med sex and the city!
puss


nattinatt

nu måste jag sova, är så trött att ja vill spy. Men måste upp skapligt tidigt imorrn!
hhaaha får la se hur det går.
puss

transparent!


Åh älskar dessa linnen. tror det kommer bli jätte inne med transparent snart. Ska kolla i stockholm ifall det finns något i den här stilen. Båda färgerna är underbara!

Niclas Hambalek!

Hej hej!
vill bara uppmuntra er alla om att lyssna på en av mina absolut finaste vänners pianospel! Han spelar sjukt bra, oh nu har han börjat lägga upp videos på youtube. Älskar att höra han spela, finns inget vackrare!

Keep up Niclas, du kommer lyckas!
- River flows in you

tavlornaaaaa!

Hej hej!
kom ni ihåg de där tavlorna ja köpte för typ sjuhundraår sen? iaf. Dem har stått på rummet så länge att thomas kom in idag och tvingade mig att hänga upp dem!




Vila i frid Heath Ledger!

Detta inlägg är för Heath Ledger. En stor skådespelare! Och en väldigt stor favorit för mig. Jag älskar honom i 10 things i hate about you han är hejdundrandes charmig oh sexig. Väldigt synd och jag sörjer som en dåre!
vila i frid Heath Ledger!

Här vinner han en oscar. Det är svårt att inte fälla tårar då hans familj tar emot priset!

myspyse- k v ä l l !


Hej hej alla bloggläsare!
Hoppas ni haft en fin förmiddag. själv sprang ja ju ner på stan som sagt.
Ikväll blire enbart att vara hemma och mysa. Jag tror inte jag kommer orka gå någonstans. Möjligtvis för att köpa godis och läsk. Men annars tillhör jag lägenheten ikväll. ska försöka få upp lite tavlor, plugga och bara mysa. Morsan håller på med lite mat nu, toppen eftersom ja är jätte hungrig. Just det, ifall ni har några bloggförslag lyssnar ja gärna eftersom jag har bloggtorka. Vet nästan aldrig vad ni vill läsa om. så vad som helst går bra att föreslå, ska försöka göra ett så bra inlägg ja kan efter förslag!
puss


nytt i necesären!


Köpte en mascara. Den ska tydligen ge ögonfranseeffekt! Tyckte ja lät superduper bra med tanke på hur korta ögonfransar ja har!
iaf - falsies volum' express mascara
ska prova den snart. ska föröska fixa ett inlägg oh visa hur det blev!
puss

vb!



nattinatt bloggen

Nu ska ja nog dyka hörrni. asså sova! hörs imorrn lovers!
puss

mardrömmar och hokus pokus!

hej hej!
vi sitter här hemma hos isa och pratar mardrömmar. Det är lite kusligt. Vi kollade nyss på en skräckfilm. Handlade om typ en demon. Den ska vara jätte psykisk osv. Kan ju inte säga att den var så jätte bra eller hade en jätte verkan på mig. menmen. Nu blev det att vi kommer med hejdundrandes diskussioner. Alla berättar mardrömmer just nu. Dem är så underligar, mardrömmarna asså dem innehåller både glas-skåp,kineser,isvakar,backstreetboys,kalle kuling,omogna jordgubbar,björnar,dinosaurier&myror. Jorå våra mardrömmar är som ett jävla zoo vettni. Måste lyssna på deras mardrömmar nu. Riktigt intressant om robinson-deltagare karro.
puss


6 olika sätt att bära skjorta!

tilla är så söt och gullig, ett toppen förslag kom hon med nu till min lilla blogg!
nu ska ni få se ett antal sätt man kan använda vår skjorta till, ni kanske tillohmed blir lite inspirerade av söta tilla!
  

  
På vilket sett man än bär den ser man lite ut som en bonde (aka karolina frimodig hentzner)

pusss


hos tha tilla!

hihi, hon fixar håret ja äter godis. vi ska snart dra oss mot isafisa! uppdaterar mer tonight!

pussssss


gårdagens shopping!

Hej hej!
var oh småshoppade lite igår. på monki mest då!



cardigan!

kjol!

skjorta!

lång,lång t-shirt!

armband, stort behov. - h&m
pusssss

HEMMA!

Hej påer alla!
nu är jag hemma efter en väldans lång resa. haha. mår typ illa av att bara åka hem till karro. hehe lite halft åksjuk blir ja! inge bra. iaf nu är ja hemma. har längtat ihjäl mig efter att blogga, blogga riktigt bra! så nu ska tänkte ja göra ett inlägg om vad ja köpte igår. oh kan ju kanske berätta lite senare vad vi gjorde igår och sådär!
kommer om 2
pusssss

på landet xd

Hej!
är hos karro nu. ute på landet ville bara informera. komer nog inte kunna blogga någe mer idag ifall vi inte kommer härifrån senare. jag oh tilla har shoppat idag. visar allt imorrn eller senare sm sagt. ni får ha det så bra idag.
puss

America history x


old
Hej hej!
hemma från tilla nu. Vi kollade på film oh lite si sådär myspysade. Ah iaf vi kollade på America history x. Sjukt bra film rekomenderas till alla pris. fyfasen vad bra den var. Den ligger långt upp på listan. Nu ska ja lite friends avsnitt. hihi ska bli kul, haha. Jag oh tilla ska upp skapligt tidigt imorrn också. Vi har ett hemligt projekt på g. Haha nae skoja bara. men kan ju ta oh berätta imorgon vad vi ska göra ;) Men nu blire friends
hörs snart
puss

nu kommer ja tillis!

Haha, uppdaterar förmodligen därifrån
puss




nu ska livan äta!

Ska keka nu, sedan ska ja springa över till tilla. hon ville jätte gärna titta på en film som tydligen ska vara jättebra oh känslosam. för hennes lärare hade börjat gråta mitt i klassrummet av att bara pratat om den. skit bra tilla (y'
haha bloggar innan ja drar
puss

vb!


sportlov ffs!


vilket snöoväder fryser sönder, saknar s o m m a r e n !
Hej alla söta!
förlåt förlåt förlåt!
så då var ja ju klar med det. Kom hem för någon timma sedan. Nu sitter jag här och uppdaterar mig på datan. Ikväll hm vad ska ja göra!? jag vet inte riktigt, fixa till lite i rummet kolla på film och helt enkelt mysa galet! Japp. SPORTLOV nudå, härligt härligt. och vet ni vad det betyder? okej ja ska förklara. sportlov = mer och bättre bloggning! vilket är superkul, eller vad säger ni!? ;) Ja, fick en fråga om vad jag ska göra i helgen. Ikväll blir det inge speciellt. Men imorgon ska jag åka ut till min kära karro som flyttat till landet oh kolla läget där. Och hela sportlovet ska bara gå ut på att ta det lugnt och så ska ja försöka hinna med lite plugg också! Ah juste nästa helg åker jag oh tilla till stockholm över helgen för att hinna med lite shopping så man inte börjar våren med att spring ut naken! Nae men att åka till stockholm ska faktiskt bli jätte mys, känns som om jag och tilla bara har gått oh väntat oh väntat på det här. och nu äntligen! Ojojoj, vilket dunderinlägg detta blev. hörs snart
puss


tha school!

måste dra nu, uppdaterar bloggen när jag kommer hem!
puss

jag är tjej!

Haha hhej påer!
hoppade ner i ett bad. Försökte göra allt på en oh samma gång. Hihi liv vill spara tid!
Då är det tur att man är tjej så man fixar dethär, killar har ju lite svårt att göra 2 saker samtidigt

so- boken. kakor oh mjölk oh badet (y'

Divan är smart!
puss

;o

Hej förlåt för så dålig update todayyy!
ska bättra mig!

en puss på alla sår!

drar igen då!

nu måste ja dra igen. hörs när ja kommer hem
puss

nu drar jag!


Drar om 20 min till skolan!
kommer dock hem efter lunchen för då ska jag springa iväg på en viktig viktig grej! hörs sen
puss

jag är så himlans smart!

hihi!
nu ska ja sova. ska upp tidigt imorrn. kanske hinner med ett videoklipp! hörs om några timmar efter en härlig sömn!
natti!

livan svarar!


Li
om if i use to love you baby.:
Ahh snygga brillor! :D Varifrån om man får fråga?

Haha tack så mycket. Brillorna är från bik bok. Men det var dock ett tag sedan jag köpte dem. Så jag tvivlar på att dem fortfarande finns kvar. Men kolla!
kramar/liv

pluuuugg!

Hej förlåt att jag inte uppdaterat någonting alls idag!
Mycket dåligt från min lilla sida. Jag ville helt enkelt inte vakna imorse, slutade ganska sent idag. Sedan kom jag hem och har pluggat ganska non- s t o p i 5 timmar! haha inget roligt faktiskt. Men känns ju bra att man gjort det ändå! är trött och sliten vill helst bara sova. haha är så himla trött. Fått massvis med fina kommentarer idag. Jätte roligt är det, och jag blir lika glad varje gång! :D

bild från i somras, ser ni att min hårfärg är lite mer mörkbrun/svart där!


på mina gator är man trygg!


Hej hej!
Kom precis hem. Har vart oh dansat sedan sprang jag oh köpte sockerdricka. Efter dansen fick jag sjukt ont i axlarna och i nacken. mycket jobbigt! Nu ska jag hoppa in i en härlig varm dusch. Då kanske mina knutar i axlarna försvinner. vi höööörs snaaaaart!
puss

nu drar jag mot tha dance!

Nu måste jag dra annars blir jag sen. Och det vill vi ju inte! ;o
puss

there's a choice we makin. were saving are own lives!


Hola todos!
hhaah jag skojade bara!
Men hej påer alla! Hoppas ni mår super duper bra! Jag vaknade för ungefär 40 min sen då jag sovit i ungefär 2,5 timme. Ska alldeles strax fixa mig inför dansen. Iaf imorgon är det tisdag, haha skulle ja gissa på. Väldans lång dag i skolan äre då! Men nu hinner jag inte skriva mer!
puss


vb:n ;)


by;livanderssoninnergård


Godmorgon bloggen!
Vi börjar med en liten dresscode for tha day! såhär ser jag altså ut idag.
Inget märkvärdigt sådära´. Hörs snart eller efter skolan va!?
puss

jag vet vad ni tänker, äntligeeeeen!


if i use to love you baby.


hahaah, very old!
god- natt kanske man skulle säga!
kan inte sova pga all den tid jag sovit bort hela dan. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Tror jag ska sätta ihop outfiten till imorrn kanske. Är trött men kan inte sova, hatar det! Imorgon går jag bara halvdag i skolan och slutar 12.30 vilket är väldigt skönt. Men ifall jag inte somnar så kommer jag aldrig orka pallra mig iväg till skolan. Är jätte hungrig också, även om jag åt för typ en timme sen. Jag kanske skulle passa på att städa nu när jag är uppe! Herregud vad tråkigt jag bloggar. haha måste vara för att ja är trött ;)
puss


one last time, and the absolutely last one!

Hej påer!
Kl är 22.26 anledning till att jag inte bloggat någonting idag är för att jag har varit så himla trött och känt mig så sliten så jag har helt enkelt inte orkat. Inte orkat med någonting. har sovit bort hela dagen! Imorgon kan jag garantera bättre uppdatering. Ska funta lite på blogginlägg, men ah det ska nog bli bra. nu ska jag sova. Imorrn går jag halvdag i skolan vilket är otroligt skönt eftersom jag har dans sen! vi hörs helt enkelt imorrn
puss

one day i fly away!

Godmorgon alla läsare!
kl är 14.29 och jag har precis börjat orka med någonting. så jag har hämtat läsk och vindruvor. Jättegott. Ja okej idag är det alla hjärtans dag. glad alla hjärtans dag läsare. Hoppas ni får underbar dag. Med eller utan partner! Ska sätta mig med lite plugg nu och resten av dagen ska jag sova :D yeeeeeesssssss! puss och godnatt. hörs senare!

vilken kväll!

orkar inte vill inte behöver inte!
ska fasen mig ta oh sova nu. jag orkar verkligen inte förklara allt!
puss

planering!


dresscode and facelook!









12.24


obsobs! intenu
Hej allihoppa!
kl är 12.24 och jag har precis kommit ur duschen! Idag har jag lite saker att göra. ska gå på ett informationsmöte. hehe ah! sedan ska jag mysa med familjen, ikväll igen! :D ovanligt va. på helger brukar jag jämt springa runt mellan alla hus och kanter inte i helgen. ska hinna med att plugga lite i helgen också! så att inte allt ligger och väntar tills nästa vecka!
puss

ae nu sover ja

har typ somnat om oh om igen!
natti läsare!


min kväll!

Hej påer!
ikväll har jag inte gjort annat än att mysa. har varit jätte skönt faktiskt!



riktigt familjekväll!
puss

moulin rouge!


Hej hej snabb update!
jag oh mamma myser och kollar på moulin rouge! på kanal 8, har precis börjat!
puss

önskelistan!

asså jag är så himla shopping- s u g e n !
Jag ska försöka spara lite pengar tills jag oh tilla drar upp mot stockholm. vill shoppa loss där så . . .!
men men här kommer dem grejer jag skulle kunna döda för just nu!
haha skoja bara men takwa du ska vara orolig! :P

mm hääääärligt!

my muuuuuuuuum!


haha jag oh tilla för några månader sen!<3
sitter hemma hos mamma nu, thomas plockade upp mig påvägen hemma hos alma. haha vi har haft riktigt roligt, sjungit singstar oh spelat guitar hero oh shiet! ikväll blire plugg wii oh godmat oh massa tjockande. har nämligen inga planer för kvällen! Däremot har jag lite grejer att snappa imorrn. men kan inte riktigt berätta det just nu! väntar på matmatmat! men asså jag vet inte vad jag ska skriva nu! ska bara fixa lite grejer kanske städa lite sedan ska ja blogga kulkul!
puss

hemma hos alma!

hej är hemma hos alma nu!
skulle bara säga det, uppdaterar bättre när jag kommer hem. lovar!
puss

helt rätt!

Vill jätte gärna ha några ringar med färg! färg mycket viktigt att det är färg!
snygga va!?
foto:google

yeeeees!

Hej svejs allihoppa!
Har precis fixat lite grejer inför sportlovet då jag och tilla åker upp till stockholm över en helg. ska bli riktigt mysigt bara få ta det lugnt umgås med söta tilla och få shoppa massvis! (y' Imorgon har jag bara 4 lektioner riktigt skönt! I helgen blir det inte oh göra något kul eller speciellt men jag ska plugga. Har prov nästa vecka och jag ska ha ett mycket mycket bra betyg! ae nu ska ja ta mig lite coca-cola!
puss

drar mig mot pappa!


very old
Hej påer alla!
när jag kom hem så pluggade jag sedan somnade jag direkt! haha skönt men men. Nu ska ja snart till pappa. Mamma skjutsar mig så jag slipper gå i snöovädret. haha naedå snö är ju ganska härligt förutom att det tar så j*vla tid när man ska komma någonstans. Haha att gå från pappa till skolan i snön tar lixom 50 min. inte så najjs! Jag ska försöka uppdatera hos pappa men jag vet inte riktigt om jag hinner. Men okej här kommer iaf ett löfte! JAG LOVAR ATT JAG SKA UPPDATERA IMORGON, JÄTTE BRA! OCH DET SKA VARA ROLIGT! Här kommer en lista på det jag vill hinna blogga om imorrn. Inte säkert jag hinner med allt!
* favoriter ringar
* inköpningslista
* outfits
får la se hur det går. men men. Nu har jag iaf lovat nu drar ja mot pappa!
puss


casual today!

Hej hej!
hann ändå att göra dress oh facelook! så här kommer den då!




ska dra om en kvart!
puss

från mig alla till er alla en riktigt god morgon!


Hej!
Har vaknat upp på en rätt så bra sida idag! Vaknade för ungefär en halvtimme sedan har redan hunnit sminka mig och snart är det dags för en underbar frukost. Är hungrig. Juste, om ni undrar varför jag inte gör några inlägg på kvällen eller varför dem aldrig aldrig aldrig blir bra på kvällen är det för att jag lägger mig mycket tidigare än vad jag brukar göra. Och det är för att min "livsstil" som jag hade innan var sjukt dålig. Jag la mig halv ett - ett på natten och gick upp vid sex och det funkade inte. Jag blev för trött och sov på dagarna istället. Så mammi tvinga mig oh lägga mig sjukt mycket tidigare. Hon säger tio och igår lyckades jag somna vid ungefär halv elva. Även fast jag sovit igår lite på dagen gick det bra oh somna sen ändå. Riktigt skönt! Iaf en ny dag i skolan. Inget speciellt att se fram emot. Musik, mycket trevligt! (y'  annars är det väl inge speciellt! Hoppas ja hinner med en dress&facelook! Men jag ska gå om en timme så vi får se!
puss


orkar inte!

haha bli inte oroliga!
men ja måste sova nu, update idag sög. Men jag är iaf medveten om det (y'
ska göra mitt yttersta för att den ska bli hundra gånger bättre imorrn!
puss

diet!

Hej påer alla!
Jag ska nog börja med en diet, ja menar det gör ju alla andra bloggare. Ah det ska ja göra, dieten kan heta. Ät allt du kan dieten bra va!? haha för att övergår till något annat, jag har blivit beroende av vitaminer. Helt sjukt, massa gott är det iaf och väldigt bra! (y'

länge leve vitaminerna! ;)
puss


brb!


fantasin börjar ta slut, så ja laddar bara upp massvis med old pic's!
Ska ta mig ett bad sedan ska jag allt städa och plugga!
riktigt roligt ;) hörs snart med rolig uppdatering!

frågor!

Tänkte bara svara på 2 läsarfrågor!

Amanda
vilka bloggar tycker du är lättast att läsa om du får välja mellan de på blogg.se eller devote.se?
Hm... Då måste jag nog säga blogg.se eller jag vet inte riktigt. Lättast? devote.se har mycket mer möjligheter. Och inläggen blir mycket finare och roligare där. Men blogg.se är lättare att komma ihåg!

Ida
Usch ja.. blogg.se krånglar alltid.

Hur kommer du fira alla hjärtans dag?♥
Haha, alla säger att det krånglar men igår var det typ första gången för mig!
Jadu, jag har ju ingen pojkvän som jag kommer fira det med. Så jag kommer umgås lite med vänner och ett par franska studenter förmodligen ;) hehe, kan berätta om allt detdär någon annan dag!

såja, och ännu en gång tack för allt fint som jag hela tiden hittar i mitt kommentar's - fält! Riktigt roligt!
puss

if i would be unhappy!


haha old!
Hello everybody!
Hoppas allt är bra med er. Hann inte riktigt blogga imorse, eller ja orkade inte skynda mig så jag kunda blogga. Idag har ja kört judo och bowling. Riktigt trevligt måste jag säga. Vi åt också lunch på wooken i stan, vet inte vad den heter. Där vid ströget iaf. ah lyckad dag till max! Nu ska ja sätta mig med lite plugg trorja allt. sedan vet jag inte, umgås med mor min kanske. städa är ett måste idag men även oh plugga. haha vilken rolig underhållningsblogg jag har ;) men först av allt ska jag kolla min vardagliga bloggtur, runt om på andras bloggar. haha big surprise. Jag älskar att läsa andras bloggar med! :D
pusss

ae!

Hej påer!
är lite sur för blogg.se krånglar när ja försöker komma in på min sida. Det är ett under att ja kan sitta oh skriva det här just nu! vi hörs imorrn ist. ska upp skapligt tidigt troja!
puss oh natti påer kära läsare!

liv fixar del 2!

Hej hej!
Ni kommer ihåg att ja fixa en gammal tröja i förrgår! Köpte ju 2 par byxor idag. Men jag köpte dem för en mening! kolla kolla nu!

monkimonki!

klipp av dem i den längd du vill ha!

samma sak på dem ljusa med såklart ;)

midjeshoooorts!

båda lika fina! men den här färgen är snyggare!



iden från den sköna gröna isabelle!
vad tycks? ;)
snygga sommarshorts!
puss

shopping!

Hej har köpt två par byssor idag!
eller jo förresten jag var på stan, hann inte uppdatera innan ja sprang iväg igen!

kommer snart med ny oh rolig update!
puss

dresscode and tha facelook!

Okej fort nu innan ja måste gå iväg till skolan!

Den "nya" tröjan!

hann oh måla naglarna lite svarta också! (y'

liv-svall!



hade väl tråkigt ;)
nu drar ja, hörs när ja kommer hem!
puss

frukost a la liv!

Hej!
har precis tryckt ner världens hälsosammmmmaste frukost! Massa vitaminer och grönsaker. Låter äckligt när det egentligen var mycket mycket gott!

haha, brusvitamintablett i tha glas!

puss

lalallalala skolan!


Det handlar om att bjuda på sig själv ;)
Hej och godmorgon bloggen!
Tror nog allt att många ligger oh njuter av en härlig sömn just nu medans liv andersson innergård springer upp 05.45! men går ju upp så tidigt framförallt för att hinna med ett blogginlägg men också för att kunna njuta lite extra och inte springa upp och stressa! Vet att ni nog storkna av min tråkiga update igår. Ledsen för det, men då fick ni också se vilken tråkig dag jag hade. haha. Så äre att vara sjuk! Men jag ska precis börja fixa mig och sedan ska ni få se dresscode and tha facelook vilket ni brukar gilla. Men hörrni vad var det som hände, efter frågestunden måste ni blivit helt utmattade för kommentarerna tog ju helt slut. Stop sa det bara. Vi får väl skylla på den tråkiga updaten va!? ;)


natti natt läsare!


old
Mamma tvingar mig oh sova nu!
annars blir jag tydligen jätte trött imorrn. Väldigt roligt. Hoppas iaf att jag kommer upp imorgon så att jag hinner blogga på morronen! Har en grymt snygg outfit i huvudet, så ja längtar tills ja vaknar imorrn så ja kan få visa er den! hihi (a'

pussar oh godnatt påer!

mat!


Bara för att det ska bli roligare oh läsa, bild från öland!
Hej hej!
står i köket oh försöker fixa till lite mat. Härligt, ska göra lite kyckling tills mamma oh thomas kommer. sedan ska vi äta pastasallad oh kyckling. Mumsfillibabba! hörs efter ja har lagat oh ätit mat!

puss

nu sätter jag mig med plugget (a'


Hej kl är 15.06 och jag har inte börjat plugga än. Jag oh mamma fastnade vid tv:n där först oprah spelades oh sedan extreme home make over! super duper bra. Men nu ska ja plugga på riktigt. Sedan måste jag städa. Och efter det måste jag städa i garderoben där det ser ut som skit! (y'

puss


morning from tha sick person!


yesterday
godmorgon hörrni!
nu sitter ni alla i skolan. Men var inte avundsjuka på mig, för vad som väntar här hemma idag är endast plugg,cola och min kära kära tv. Har 3 prov denna vecka, egentligen tror jag inte man får ha så många prov på en oh samma vecka. Skitsamma jag är ganska påläst i förväg för första gången i hela mitt liv. haha. Endast so jag inte kan så väl. Det är geografi det handlar om oh vi ska kunna vart massa stater oh städer liger på kartorna. Vilket är väldans svårt för mig eftersom ja inte kan komma ihåg vart grejerna ligger. Men det är lugna puckar eftersom liv ska plugga idag. vi hörs snart. skriver ett inlägg tills alla ni kommer hem så ni har något kul oh läsa. pussar och kramar!

nu blire voddler!

nu tänkte ja sätta på en film!
skriver mer imorgon!
pusspåer

livan fixar't!

Hej hej!
sa ju att ja skulle fixa i garderoben, med några gamla plagg. Har precis fixat till den mest hatade tröjan i garderoben! (y' ska visa er!

innan trycket kom på!
helt vanlig tröja i korall-rosa
- gina tricot

hand"cuffs"

den kom i perfekt längd!
haha, bra exempel på att fräscha upp äldre kläder som man slutat använda ;)
man måste ha speciella papper som man skriver ut bilder på oh sedan stryker man på dem på kläder. poängen var iaf att papprena finns på clas ohlsen för 50 kr typ!

puss

one day i just fly away, and in your dream i stayed in your arms!


När man är sjuk finns det inte så mycket oh göra! nae nu vet jag vad ja ska göra, fasen nu ska ja kika på lite kläder oh outfitar! få se om jag kan dra ihop någe snygg med massa gammalt skit!


svar!

Nu kommer svaren från frågestunden!


vad blir favorit plagget i vår?
hmm... jag kommer nog använda mina blommönstrade skor tills dem går sönder. Men också ljust jeansfärgat och klocktrenden kommer alltid fortsätta i mitt huvud!
vad heter dina bästavänner, kan du berätta lite kort om dom? ;););););)
Jag har ganska många bästavänner! Dem jag känt absolut längst är ju helt klart fyrlingarna, då jag firar 11-12 år med några.

här har vi alla fyrlingar.
tilla,karro och isa.
Alla är lika varandra men totallt unika. Vi har växt upp med varandra och ser likadant på mycket och för att göra det kortfattat kan jag lugnt säga att alla är precis lika dumma i huvudet! <3
Men har faktiskt fler bästa vänner och dem kallas alma,takwa och sara!
favoritoutfiten just nu!!
har väl ingen direkt favorit - outfit men just nu är jag inne mycket på jeans och om jag inte har jenas så har jag svarta genomskinliga tights som jag matchar med stora over size tröjor!
Har du en parfymerad näsduk?
Eh nej, har missat en sån ;)
Är du oskuld?
Finaste en kille kan ha på sig?
En fråga som jag visste skulle komma från början. Också en fråga jag visste att jag inte skulle svara på!
Det finaste en kille kan ha på sig är väl stora t-shirtar och långa jackor med massvis med färger. jeans eller chinos spelar inte så stor roll!
brukar du gå naken på stan?
haha nae, det har jag aldrig gjort. Men kanske borde testa det med. ;)
käkar du glass ibland?
Japp det gör jag, jag älskar glass.
vilken är den bästa resa du har rest ?????
Inte svårt att svara på, Italien.
  
hur många besökare har du typ varje dag? :) <3
Eh, det ligger på 15 - 30 ungefär!
Om du fick välja vart i hela världen du skulle vilja bo, vart är det?
Jag vet inte riktigt, men som det ser ut nu är det nog sverige eftersom alla vänner finns här!
tråkigt svar ;p
Vad är din favoritmat?
Det måste nog vara thai trorja!
Är du kär?
Ja
Vem av alla människor i hela världen betyder allra mest för dig?
Det är många som betyder så himla mycket för mig. Kan inte ta en av dem!
Vad ska du göra i sommar?
Förhoppningsvis ska ja jobba, tågluffa, kanske någe liseberg, åka båt oh sedan blire väl stockholm!
skulle du följa mä te umeå om jag fixade hotell?`:)
Jadu, takwa!
Det skulle jag om jag kunde oh fick. Måste ju få veta vad som är så himla speciellt med denna snöstad!
italien eller USA? ;)
Italien ofc!
skulle du kunna färja håret blont nångång? :D
När jag var liten ville jag det. Nu skulle jag verkligen inte kunna tänka mig det. Asiater och blont hår don't mix and match!
1. glass eller godis?
2. choklad eller gott o blandat?
3. sockerdicka eller cola?
4. pizza eller hamburgare?
5. äpple eller päron?
6. leverpastej eller fiskrom?
1.båda!
2.choklad
3.bara det är läsk!
4.pizza!
5.äpple!
6.den tänker jag inte ens svara på! haha
Vad är det bästa som finns i heeela världen?
läsk!
Om du fick välja en person att byta liv med för en vecka, välj en känd person oh någon av dina kompisar. Vilka skulle du byta med? :D
Hmmmm.. en kompis, då skulle ja lugnt ta en kille. Vet inte riktigt vem, men lugnt en kille!
Om jag fick vara vilken kändis som helst ojdå jag vet inte riktigt, jessica alba eller typ shakira!
tkr du om folk som spammar din blogg med snälla saker? :D
Jag älskar när folk skriver snälla saker om mig eller min blogg. Det gör att det blir så mycket roligare att blogga!
brukar du ha i en hemlig igresiens ( stavningen :O :S ) i kladdkaka??? vilken!!!!??!?!?!?!?
Om jag säger det blir den väl inte hemlig? ;o
vad tycker du om Calista Flockhart och Rosie O'Donell?
Tycker du att jag är konstig om jag säger att jag aldrig hört talas om dem? ;)

tack för alla frågor hörrni, det var jätte kul att svara på dem!
pussar/liv

en timme plugg!

ojoj klockan tickar på fort 17.17 vilket betyder att jag bara har 53 min att plugga!
nu kör vi so!



puss

18.10

Kl är nu 17.10
kl 18.10 sätter ja mig med frågestunden bara så alla är med på den!
om ni har någon sista fråga så fråga på svarar med glädje!
pussss

back on track bitches*

Hej hej!
jag har sovit lite, jag har ätit lite. Så nu fixar kroppen upp lite immunförsvar oh mina små arbetsmän där inne bygger oh bygger så snart är ja frisk! jag vetifan vad ja pratar om men min kropp är stark så snart vet ni då är ja tillbaxs! aja hej påer alla. Idag har ja sovit oh sovit oh sovit lite mer. Därför har jag inte uppdaterat någonting eftersom ja bara sover hela tiden!

så gåre till när pimpie är sjuk!
puss

godmorgon!

Godmorgon solstrålar!
hoppas ni är glada,pigga och friska jag själv sitter här oh är helt genomförkyld. Inge skola imorrn läre bli. Idag ska ja försöka plugg till några prov. Har egentligen 3 prov denna vecka. Men är ganska påläst sen innan så jag hopaps det går bra anyway! Helgen har varit rolig även om jag varit sjuk. Mamma och thomas har vart på kryssning för er som undrar. Och jag har vart ensam hemma. eller nae, hela helgen har ja fått stå ut med tim,isa,tilla oh karro. Haha nae då, jag ville ha nån här för det spökar i lägenheten. Men inatt sov ja totally alone. Men det har vart trevligt. Nu vet jag inte vad ja ska göra. Äta godis kanske!

jag är alltid lika söt när jag är sjuk ;)
puss

ae nu äre natti trorja


pic from tha weekend!
Kl är 04.20
det är lite mycket för en sjuk en! är trött oh hungrig. nae inte så hungrig vill bara sova. blir förmodligen ingen skola för mig på måndag. febern går i vågor nu. ae nu ska ja sova. vi hörs imorrn.
puss

pain of salvation!

- road salt
f f s

föll så jävla hårt för denna låt!
ni kanske känner igen den från melodifestivalen?
detta är kärlek förfan!

dagens outfit!

Hejsan svejsan!
kanske borde börja med det varje dag. dagens outfit!? aja om ingen kommenterar ett litet svar blire inge! men här kommer iaf isabelles outfit för dagen, tyckte den var lite egen. Mycket mycket clean! skit snygg måste jag be att få tala om!

haha tim bakom!
du förstör inge alls tim, haha!
sjukt snyggt!

pussssssss

liv fixar't!

Hej!
fixa nyss in bilderna från den där jävla mobilen! yeeeeeeees, skönt trodde aldrig jag skulle få ordning på det! Men nu ska ni få se min helg i små korta drag. vad sägs om det!? jorå ni kommer älskaaaa't!

hihi massa gitarrspelande. hahah på massa olika nivååer! ;)

timpie!

jävla fetbullar säger ja bara!
nae jag skojar bara! <3

puss

01.54

Klockan har slagit 01.54. Isabelle,Tim och Tilla har precis lämnat byggnaden. Vi har kollat på saw 4 och käkat godis. förlåt för ingen uppdatering idag. Kort förklaring, jag har vart sjuk och har helt enkelt inte orkat göra mycket alls. Isa oh tilla va iaf på candyland idag oh köpte godis för 260 spänn. Så jävla feta dem är. haha, dem kom ju hem hit med godiset sen så ja klagar inte! ;) vi har som sagt kollat på skräckfilm och nu ikv ska ja sova ensam i min lägenhet. Det är härligt hörrni! aedå sätter på lite friends så är alla problem ur världen! vet inte om jag kommer blogga någe mer ikväll. men annars ska ja försöka blogga lite aktivt och roligt imorrn! har lixom lite planer för vad ja vill blogga om oh vill gärna lägga in isas outfit för dagen eftersom hon var så himlans snygg! men som sagt ja tror allt vi får ta det imorrn eftersom att ja helst bara vill snyta mig för tillfället! hehe. OBSOBS! glöm inte frågestunden nu! vill nog allt ha några frågor till innan ja sätter mig oh börjar svara. Kanske börjar svara på dem imorrn. om jag orkar det!

haha, orkar inte lägga in bilder just nu oh jag tog en "första bästa" bild
jag oh tilla för skapligt länge sedan. hahahha. tro er inge nu!

puss


natti!

klockan är 02.10 nu börjar ja bli trött. oh eftersom ja är halvsjuk är ja ännu mer hängig oh trött. uppdaterar imorrn

natti kära läsare!

NOSTALGI vaffan!

Kolla lite bilder på denna data förut.
sitter inte vid min data, så ja kolla ifall det fanns någe oh lägga in på bloggen! blev lite sugen på oh lägga in massvis med gamla pics.

länge sen gumman<3

halvår sen!

somras!

augustifestivalen!
älska asså
<3

skolan hahahahha!

gamla lägenheten!

hihi

inte så värst länge sen du tillis<3

öland som fan!

norrland!

nyår 2009!
asså 08-09

haha länge sen kusinvitamin!



sommar'n 09
saknar som faaaaaan!

haha länge sen xd



sommar
<3

älska!<3

pusssss

nu kör vi en...

Okej allihoppa!
jag har nog försökt en gång eller nått. Men det går inge vidare. Nu fasen. Fråga på, jag tänker svara förutom på elaka frågor. haha vad rolig jag låter. nae men asså ja svarar på typ allt. fråga på nu. annars blir ja lite besviken. anonymt eller oanonymt spelar ingen roll för mig! puss på er frågetecken. fråga på som fan!

takwa,sara oh alma!
eran förtjänst tjejor!
pusssssar!
<3


tonight's gonna be a good night!

... I got a feeeeeeling!
whhhoaaa!
är jätte sugen på oh blogga justnu! Får se hur det går när mobilen är trög oh jag tror inte heller ja har nån kamera! är jätte sugen på oh sjunga. men venne riktigt om ja orkar det just nu! Imorrn ska ja försöka mig ner på stan för lite shopping. hihi. ska göra slut på det allra sista kanske!? Men ikväll ska ja mysa med mina tjejor. ska bli riktigt trevligt att få umgås lite med dem. hoppas ja får lite tid över för att blogga också. Vet inte vad vi ska göra men det blir kul oh det är klart ni kommer vilja se då! Bilderna som ja tog nyss gick inte oh ladda in. men då kan ja ju passa på att visa er en jätte gullig bild från the past, om man säger så! ;)

ojoj, gammalt kort!
kan ni se vem det är? ;o

pusss

okej tilla en välutförlig förklaring!

Det är datan som orsakar att det inte blir nåra vb:s!
Ska kanske försöka att lägga in en på datan däruppe får la se hur det blir!

uppdaterar om 2
puss

videoblogg!?

Hej hej!
måste dra om 5 min
men ska fatta mig kort. tilla ja kan inte videoblogga för de går inte oh lägga in videos på datan annars skulle ja göra det. har faktiskt spelat in många men sedan går det inte oh lägga in dem. inge bra. kanske kan lägga in en hos dig, får se. måste dra nu. uppdaterar på riktigt när ja kommer hem!

puss

the snow is white, did you know!? ;o

Hej hej bloggen!
sugande uppdatering va? haha förlåt men egentligen har jag inte tid överhuvudtaget att blogga. Om jag skulle få de betyg jag egentligen vill ha skulle ja få plugga hela tiden. Vilket jag inte har tid med, haha och orkar verkligen inte. Ska snart hoppa in i duschen och sedan plugga :p Har precis städat, lite stolt över mig själv! haha. dagen har vart jävla bra. många olika anledningar! hörs snart!

pusssss

hemma hos faren!

sitter hemma hos pappa. har ont i huvudet. uppdaterar imorrn
natti

fjortisar!

Hej!
haha fick en fråga om vad jag tycker om fjortisar. Tycker egentligen inget speciellt om fjortisar. Har väl själv vart lite fjortis en gång i tiden :P Och det är ju helt okej. Däremot tycker jag att man borde växa ifrån det vid ett eller annat tillfälle. Jag hade väldigt kul under fjortisperioden, med mina kompisar och sådär. Men nu när jag börjar tänka på det undrar ja hur mycket ja skämde ut mig och hur många det var som tyckte att jag var helt konstig!? Jag ser verkligen inte ner på fjortisar. Alla är lika mycket värda. Men Jag själv tycker det är väldigt skönt att vara borta från det där. Mycket pengar försvinner, haha på bara foundation!

xoxo random

åhåh så söt ja är! ;)


it's like living in a world with only angels!

Hej!
vet att ni hatar min uppdatering. Är så mycket just nu oh hinner knappt med att leva! försöker så gott det går iaf. Lång dag oh väldans rolig. Ni kan få se minst en bild som får respresentera denna underbara dag. haha, idag har ja vart trött oh sjuk i huvudet. har sånna dagar ibland tydligen alma oh sara med! uppdaterar alldeles snart!

puss

friends!

Hej, tittar på friends här!
kom nyss hem. Har precis ätit muffins nu äter ja godis oh dricker sockerdricka! idag ska jag plugga, plugga och PLUGGA! Låter som en rolig dag va? ;) Vill bara att dan ska ta slut så jag får gå oh lägga mig sen. Fan orkar inte med allt plugg just nu!

kissses

byyyyyye bitches*

Drar till skolan nu, hörs när ja kommer hem!
puss



natti

Mamma kom hem nyss!
nu ska ja sova, så ja orkar med morgondagen!
natti
<3

jag är b ä s t på att baka muffins!

Hej!
jag är så himlans bra på att baka muffins!
Okej här kommer en liten sammanfattning i bilder av min bakning!









ser det inte gott ut!?
pusss

vilken dag!

Hej alla!
måste bara börja med oh säga att jag är helt slut, bokstavligen helt slut! Sitter oh äter lite godis, ska baka muffins snart. Hade beep test idag. Klarade ändå ganska långt. För er som inte vet är det ett konditionstest. som för övrigt är en av de absolut utmattande oh jobbiga saker man kan göra. Man springer fram oh tilbax i en gympasal tills man inte orkar mer oh spyr av all trötthet. Men det var ju kul ;) kom hem va hemma i typ tv timmar sen skulle man till jävla dansen. Haha, men det är ju också roligt. Sjukt svårt bara. Om vi säger såhär, har fått all träning för idag. Så nu ska ja baka muffins,äta godis och dricka läsk så jag är back on track again!

hör snart
pussssar

dresscode&facelooooook!

Hej måste snart dra iväg!
har hunnit städa lite såhär på morgonqvisten! härligt!
såhär ser liv ut idag!






nu drar ja
pusssssss
hörs när ja kommer hem<3


frukost!

Godmorgon!
har precis smällt i mig tre muffins. hihi. kollar på lite friends här Och har en ganska bra start på dagen. får se hur det blir när man kommer till skolan sen. Har typ inga jobbiga lektioner idag. Oh det är en ganska skön skoldags-start på veckan. ae vet inte vad jag ska skriva, jo just det. Har dans idag.vet inte om jag är på humör egentligen menmen. Det blir väl roligare sen när man kommer igång skulle jag tro.

haha vilken tjockis ja är!
puss

RSS 2.0