sminkning till picsen

jättefin makeup! vad använde du för sorts smink till den? :)
tack så mycket. Jag har använt mig av en lila skugga på ögonlocket. försökte dra på så mycket mascara jag kunde, men de blev inte så långa jag ville. iaf sedan drog jag på med mycket kajal under ögonlocket och fortsatte sedan ut en bit vid sidan av ögonen. och tog sedan rosa ögonskugga under ögat. riktigt mycket rouge har jag tagit också.

när jag kommer hem från camping kan jag visa exakt vilka produkter jag använde!

puss&kram/liv

tecknet&minigolf

chacha!
nu har jag kört tecknet med cassie,chrille&issa. eller det va för ett tag sedan. men cassie&chrille vann iaf. sedan gick vi oh körde minigolf. i samma lagen oh då vann jag oh issa :) (Y) hihi. nu ska vi bah ta't lugnt ett tag. cassie tjatar om att bada, men eftersom jag fortfarande är halft sjuk är väl inte det så jätte bra för mej. ska försöka ta nåra pics sen, så ni får se hur det ser ut.

pusspuss/liv

i pinnarp stugan!

Hej hej!
nu sitter jag här i pinnarp stugan. det är väldigt litet, men jag trivs :) kunde inte skriva förut. eller jag kunde skriva precis när jag kom, men det skulle bli så onödigt oh bara sätta på datan oh sedan stänga av den, när vi skulle in till husen. aja nu är kl.14.28 och vi väntar på mormors spagetti oh köttfärsås :D

mer campingliv efter maten
puss/liv

nu drar jag mot pinnarp

Hej, eller godmorgon!
kl är 08.39 och jag är helt klar nu. har tillochmed sminkat mej idag. om ungefär 20 min kommer mormor oh hämtar mig. men tomas fixade datan igår så nu ska det funka med internet. så ni behöver inte oroa er, liv kirrar bloggen på campingen. men måste dra, vi hörs när jag kommit fram!

pusspuss/liv

pinnarp imorrn!

Hej allihoppa!
Imorrn ska jag till pinnarp. det tar typ 1,5 timma oh åka dit. vi åker typ 9 på morronen. men jag kommer ha med mej datan, ifall tomas fixar det mobila bredbandet så att säga. kommer hem på lördag. så jag missar inte så mkt här i norrköping! på lördag kanske jag ska sova oss tilla, om jag hinner. men nu ska jag ta oh packa. sedan ska jag bara njuta av att vara mig själv!

pusshej/livanderssoninnergård

nitarmband

Att nitar står överst på modelistorna är väl ingen som missat!?
jag har bokstavligen kollat igenom hela stan, men kan inte hitta nåra nitarmband. om nån vet vart de säljs så säg gärna till.

puss&kram/liv

kl.15.25

Hej hej!
klockan är halv fyra och jag tänker inte göra någonting idag. har jag bestämt mej för. fast det skulle vara bra om jag hann med oh städa lite! nu ska jag se ifall det finns någonting oh käka

pusspuss/liv

picsen

Ni kommer väl ihåg att jag tog nåra bilder igår!?
iaf tänkte nåra bilder av dem jag tog igår.

lite crazy sminkning dårå




ao, jag tyckte iaf att det var roligt oh fotta lite. även fast jag var helt genomförkyld!

vb


sjuk, oh ändå lika snygg. måste vara ett under

kl.12.51

Hej och godmotgon på er!
kl är snart ett och jag har redan hunnit käka frukost xd
vaknade ungefär halv tolv imorse. ville somna om, men det kunde jag inte riktigt. men halv tolv kändes ju ganska okej ändå. är fortfarande halvsjuk, får väl se hur det går. eftersom jag ska iväg till campingen imorrn! (Y) men det går nog bra:) nu ska jag fortsätta var sjuk xd

pusspuss/liv

modell!?

Jag har alltid tyckt om att bli fottad och att få uppmärksamhet!
När jag var liten va min pappa fottogalen, och då hade jag inte riktigt något val. idag har jag val och ställer med glädje upp, när mina kompisar vill ta nåra pics. jag har faktiskt funderat på att bli modell, springa runt på en catwalk och le mot kameran. ja det tycker jag verkar jätte kul. 2 av min närmaste vänner har avancerade kameror, systemkameror alltså. och de är båda väldigt fottointresserade. dom vet hur man gör och hur bilderna blir som bäst. om vi säger såhär, det kommer ju inte bli så svårt att ta reda på om modelljobb är något för mej. är jätte fottosugen. hoppas vännerna ställer upp inom kort. ja, ni kanske undrar vilka jag snackar om det är alltså tilla&karro som är suveräna på det här med fotto. jag själv fixade lite crazy look ikväll och tog nåra fotton, själv. skulle visat ett par men datan laggar sönder! dem får ni se imorrn istället.

så vad tror ni, modell någonting för liv?

galningar!

ÅÅÅÅÅHHHH!
vet ni nått som är oerhört frustrerande!?
jo mina grannar. dem har fest varje dag. står oh skriker. man kan tro att dem är 12 basst. med sina små fjortisfester! dem är skit jobbiga. dom står oh slår på grejer ute på gården. dem har fan ingen respekt för andra människor. det var samma sak kvällen innan jag skulle till italien, då skrek dem exakt lika mkt. man bah ååååååååhåh, käften då för fan. ska fan inte slösa tid på de jävlarna. skit i dom liv. låt dem ha sina tråkiga fester. jag kommer nog på ett sätt oh hämnas!

i syrrans garderob

Hej hej!
igår var jag oss min pappa som ni vet. det var jätte trevligt. och sedan står jag i mitt oh sandras rum tittar mej omkring och så får jag en ide. i syrrans garderob. så jag drog ut massa roliga kläder, och det här var massa kläder som är både gamla och nya. iaf sedan satte jag igång. hihi, det var roligt (Y) här kommer bilderna

älskade den här, det är nån slags dress

älskade byxorna, det är som chinos typ







älskar just det här tsm.



I just den här outfiten kan man se likheten mellan mej oh sandra.

20 saker du inte visste om mej!

Okej, som alla andra bloggare ska jag köra 20 saker, du inte vet!

*mina föräldrar är skilda
*jag får ångest om jag glömmer att borsta tänderna
*för övrigt borstar jag tänderna 3-4 gånger om dan
*jag mår dåligt om jag inte är nöjd med de kläder jag har på mig
*varje gång jag ser en spegel tittar jag på mej själv och ler
*jag har 4 syskon
*min släkt är en av de mest komplicerade
*jag har bara 3 kusiner
*jag är kär
*jag älskar att rosta en macka och sedan bre nutella på den xd
*vänner är mitt liv, p.s både på tv:n och i verkligheten
*jag älskar bebisar
*jag är nog den största sockerätar'n
*jag kan tvätta
*jag gillar oh spela tv-spel
*inte nog med att jag bloggar, jag läser princip alla bloggar
*jag överlever knappt utan data i 1 dag
*jag mår som bäst när jag shoppar
*jag älskar att bli fottad=uppmärksamhet
*att ställa in saker i diskmaskin är det värsta jag vet

haha, det kunde ni inte tro va?
att lilla glamorösa liv äter nutella!? :O

hemma oss moder!

Hej nu är jag hemma oss mamma!
Hihi, de köpte läsk åt mej och en maraboue :) (Y)
vet inte vad jag ska göra nu. mår inte så jätte dåligt, men det är inte heller bra. vi får höras senare

pusshej/livanderssoninnergård

sjuksjuksjuk

Hej allihoppa!
Jag är typ assjuk nu och jag har sovit hela dagen. först ringde mamma när jag va jätte nära på oh somna, sen ringde isa när jag försökte somna om. sedan ringer tilla när jag sover. vad är det med er människor. varför får jag inte sova!? iaf nu är jag vaken kl är 15.26. mamma oh tomas är på sjukhuset för att rönka tomas lungor, lite scary. menhoppas vrkligen att allt är lugnt! sedan ska de komma oh hämta mej. tänker tvinga dem stanna oh köpa läsk oh godis åt mej! hörs hemma oss mamma senare

puss/liv

vaken kl 10.39

Hej och godmorgon påer!
Jag hade tänkt mej en lång härlig morgon men istället blev det såhär. jag vaknade av att min lillasyster smilla stog oh skrek mamma, mamma, mamma, mamma. WHHOOO, jätte trevligt vännen. imorse väckte även pia mej för att fråga om jag skulle med till badhuset, men svarade då nej eftersom att jag är halft sjuk. Idag ska jag hem till morsan men jag vet inte riktigt när. nu ska jag ta och fixa frukost och titta på sex and the city. vi hörs sedan

pussspuss/liv

sjuk, passar inte planerna!

Hej allihoppa!
Vet inte om jag tänkt lägga mej riktigt än men snart är det väl time.
Har kollat på en wallander film med pappa&pia riktigt mys. snart ska jag iaf sätta på nåra vänner program. imorgon, vet jag inte alls vad jag ska göra. jag håller på att bli sjuk också, jätte roligt! vill inte alls bli sjuk nu. det passar inte med planerna, men att bli sjuk passar väl aldrig planerna!? men om jag ska bli sjuk under sommarlovet så är faktiskt just denna tid bäst! nae nu ska jgag inte uttråka er med massa sjuk snack så vi hörs imorrn!

/livanderssoninnergård

spöken&andar

Det är ingen fråga, mer ett faktum.
jag tror stenhårt på att det här existerar. igår (då jag var hemma oss mamma) hade jag precis borstat klart mina tänder och kom direkt från badrummet. mamma och tomas låg och sov. men jag vet att jag kände en själ precis precis bredvid mej. den ville ingenting illa. det kunde jag känna. men ändå kunde jag inte låta bli att bli lite lite rädd. ifall det var ett spöke eller en ande igår, det kan jag dock inte svara på. men jag vet att det var en själ som bara var några centimeter ifrån att nudda min. Det är inte första gången jag känner av något sånt här i vår lägenhet, och förmodligen inte sista heller.

hoppas att jag inte skrämt upp er nu!

hemma oss fader

Hejsan hoppsan!
Nu är jag hemma oss min pappa! kan inte lägga in min fina outfit eftersom att jag inte har usb med mej, och att det är så komplicerat oh lägga in här! lägger in imorgon ist. kl är 19.44 och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. kanske ska jag titta vänner eller läsa lite i boken om jag kunde drömma. vi får höras senare

pussss/liv

far

Hej!
Nu är jag hemma från stan. köpte ingenting förutom mat oh godis (Y) hihi. isa gick precis för att gå hem till tilla. jag ska till far om ungefär en timma. ska bli roligt, det var evigheter sedan jag träffa den andra familjen. lägger ut pics på outfiten snart. ifall datan inte laggar.

pusshej/livanderssoninnergård

stan & bråttom

Hej nu har jag väldigt bråttom!
Issa är påväg hit och sedan ska vi dra in mot stan. ska fixa de där jävla bilderna som aldrig vill bli framkallade. iaf ni får se hur jag ser ut när jag kommer hem. för jag hinner inte nu.

pusshej/livanderssoninnergård

godmorgon!

ska vakna först, och bara käka frukost sedan kan jag berätta om min fina dag!

puss

mr hemlig?

Okej tack vare tilla så har jag nu en mr hemlig som ringer mej.
ah det är bra tilla (Y) hihi


snart ska jag sova.  är sjukt trött. vi höres imorgon.

/livanderssoninnergård

prision break!

kollade prision break förut!
super duper bra (Y) haha, har saknat det tv-programmet. nu sitter jag på msn oh chattar lite med lovisa. funderar på att lägga mej tidigt idag, men där kan vi alla hålla med om att det kommer inte hända. städa lite i garderoben förut. så det ser inte helt förjävligt ut!

pusshej/livanderssoninnergård


hemma med tilla!

Hej!
gick oh mötte tilla för några timmar sedan. vi visste inte vad vi skulle göra så det slutade med en vänlig glass på mc. ja sedan gick vi hem till mej. var jätte nära på att somna, men sedan kommer tomas oh säger att det är mat. så vi käka. och nu sitter vi här och vet inte vad vi ska ta oss till!

hörs senare/liv

Dresscode&Facelook

Nu har jag fixat mej, och är klar. snart ska jag träffa tilla!

body gina tricot, linne gina tricot, jeans d&company

armband italien

facelook, halsband hitta jag i en väska :S

nu drar jag vi ses när jag kommer hem, pusssss

härlig dag!

Hej alla!
Idag ser jag fram emot en härlig dag. Har ingen aning om vad jag ska göra, men eftersom jag inte rörde mej igår så ser jag fram emot att träffa folk och att få andas frisk luft. snart ska jag käka frukost och sedan fixa i ordning mej.
vi hörs

/livanderssoninnergård

sova

nu ska jag sova, är jätte trött. imorrn ska jag va med tilla och pontus. nått roligt inlägg får det bli imorrn

pusshej/livanderssoninnergård

(mp)

Hej nu sitter jag oh snackar lite med tilla i luren :)
trevlans trevlans...
nu ska jag ta oh hämta lite chips&fanta hihi, det är grejer. ska försöka komma på ett roligt inlägg. skriver snart igen

/livanderssoninnergård

gladgladglad!

förut var jag lite depp. men det komemr jag inte tråka ut er med nu! men nu loggar jag in på msn och där finns nått som jag verkligen blir glad av. vad ska jag säga, livet är great!

seaside

Do you want to go to the seaside? I'm not trying to say, that everybody want's to go.
I fell inlove at the seaside

nyvaken

hej, jag vaknade upp nyss!
haha, jag somnade ett tag. låg oh lyssna på musik och sedan somnade jag bara. jätte skönt faktiskt! hihih. nu har jag ingen aning om vad jag ska göra, borde städa på rummet eftersom det ser ut som ett sopnedkast! vi hörs sen

puss/livanderssoninnergård

mat!

Okej hej!
vi har alla kommit överens om att min kladdkaka är inget oh ha. men igår när isa och tilla bestämde sig för att äta på stan så tänkte jag spara pengar och gå hem och käka. så det gjorde jag. den maten blev jätte god. och jag lyckades, vilket var det viktigaste! xd

nudlar med wokade grönsaker

salami och tjockost, nae haha fetaost

visst ser det otroligt gott ut?
nae förresten svara inte på det!

/kocken

godmorgon!

Godmorgon på er!
jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan. nu ska jag ta och fixa mej lite frukost. sen ska ja anting bara vara hemma idag. eller så ska jag va med tilla och isabelle! hörs sen

/livanderssoninnergård

teckna!

Hej!
Har precis suttit och försökt rita manga! det gick inte alls bra, jag har tillochmed en sån här bok där man kan rita av oh grejer. det är så typiskt. alla nästan alla, kan rita bra. jag har alltid velat rita bra men kan inte. då blir jag lite smått sur. men om jag övar mej, då kanske det blir bättre. men det känns inte som om jag någonsin kommer ha det där i mej. jaja vi får se. oh just det. kladdkakan smakar, hhum!? inte bra i vilket fall som. det smakar inget socker eller choklad. det smakar som en sån här bantnings brownie typ! aja så kan det gå om det är liv som står i köket.
godnatt på er!

/livanderssoninnergård

kladdkakesmet och dålig kock

Hej hej!
Jag satt och tittade på desperate housewives där dom åt brownies. jag blev jätte sugen på brownies, men för att göra brownies måste man ha blockchoklad. och att vi skulle ha choklad hemma är osannolikt. så vad är närmast brownies. jo kladdkaka! så nu sitter min fina kladdakaka i ugnen. haha synd att jag är väldigt dålig på att baka!

vb


anting är man gjord för att stå i rampljuset eller inte ;)

hemma igen!

hej hej!
nu är jag hemma och ska stanna inne för kvällen! har precis kollat på desperate housewives med mamma, haha. jätte bra äre (Y) nu ska jag kolla lite grejer på datan sen ska jag kanske fixa lite i garderoben!

pusshej/livanderssoninnergård


köpberoendet fick inte ta över!

Hallå!
idag fick köpberoendet stanna hemma. jag var duktig och köpte absolut ingenting! stolt över mej sj. nu är isa och tilla här. vi kanske ska dra ut sen. ikväll kanske jag ska göra make over i hela garderoben, ifall jag orkar. fixa om, slänga, byta plats o.s.v. det ser verkligen ut som skit där inne! men nu ska jag fortsätta med mitt

pusshej/livanderssoninnergård

walk in to town

hej hej!
nu ska jag dra till staden. men jag ska hålla mitt köpberoende inne idag. jag ska faktiskt inte köpa någonting idag. det har jag bestämt mej för. men vi hörs när jag kommer hem. då jag ska försöka lägga in nåra bilder.

pusshej/livanderssoninnergård

mardröm

Jag vaknade upp, jag kunde inte minnas. jag kunde inte minnas vad som hänt. jag vet att det var otäckt, jag vet att det var läskigt. sedan så plötsligt kom jag ihåg de ord du sagt till mej. vad som hade hänt och vad jag hade gjort. jag ville inte gråta inte såhär inte framför dej. därför lät jag bli och försvann till en annan plats, en annan plats där du inte kunde se mej.

Hej och godmorgon på er!
vaknade för ett tag sedan. natten var jobbig, drömde mardröm. uusch. jätte läskigt. idag ska jag vara med tilla&isabelle. har ingen aning om vad vi ska göra, men det lär bli kul (Y) mina pengar på mobilen är slut! glamoröst? nej! så jag försöker iaf skicka ifrån mammas mobil, funkar det? nej. glamoröst? nej! så jag är lite smått sur nu! men nu ska jag ta oh fixa frukost så ni får klara er utan mej ett tag

pusshej/livanderssoninnergård

biobio

Hej, nu kom jag hem ifrån bion.
eller jag är hemma oss issa just nu. the proposioal *stavning, har vi sett. den var bra, men hade nog lite för höga förväntningar på filmen. aja! nu är jag hoss issa iaf. just det glömde oh säga att jag shoppa lite idag med. eller jag köpte ett par jeans och en tunika! (Y) snart ska vi dra ut oh träffa karro oh tilla. det blir mys. skriver senare när jag kommer hem.

pusshej/livanderssoninnergård

stan

hej hej!
hinner verkligen inte lägga ut outfiten just nu. vi får ta det när jag kommer hem. okej?!
förlåt förlåt. men nu måste jag dra

pusshej/livanderssoninnergård

11.46

Hej alla!
Klockan är 11.46 och jag är färdigsminkad, redan! klockan 1 kommer issa hit oh då ska vi dra oh framkalla lite pics. ska bli roligt roligt. är jätte hungrig men det finns inget oh käka. jag käkade sockerkaka hela dan igår. och den tog slut, men tomas är smart, han bakade två. så det blir väl sockerkaka idag igen :) (Y) nu ska jag snart ta på mej, lägger ut min outfit om datan inte bestämmer sig för att börja lagga såklart!

pusshej/livanderssoninnergård

hoppar i säng

Hej på er!
Nu ska jag hoppa i säng oh förmodligen sova. men jag är faktiskt lite hungrig också så vi får väl se hur det blir. ska fortsätta med sex and the city. haha ao.

pusshej & godnatt/livanderssoninnergård

sex and the city

Hej, förlåt för dålig uppdatering!
men datan har laggat hela dagen så jag har inte riktigt kunna skriva som jag brukar! idag har jag kollat på sex and the city hela dan typ. haha jätte kul äre! klockan är 22.51 och jag funderar på vad jag ska göra. har absolut ingen lust att gå oh lägga mej. städa, nae det vill jag inte. fortsätta oh kolla på sex and the city? ja, det låter som ett bra beslut! imorgon ska jag och isa gå oh framkalla bilder. det ska bli kul, lite italien bilder lixx. sedan ska jag fixa till ramar oh grejer. det är jätte uttänkt, och det kommer bli skitfint (Y) haha, men nu ska jag ta oh fortsätta med mitt, det blir förhoppningsvis ett inlägg innan jag lägger mej med!

pussohej/livanderssoninnergård

isa gått

hej hej!
Nu har precis isa gått. och jag är hemma med tomas! okej tänkte bara berätta de två inkommande grejerna på sommarschemat här!
*31/7 pinnarp med mormor oh kusinerna
*6/8 ålands båt med issa oh nåra till
gah, det känns som om jag inte alls hunnit vara hemma i sommar! men jag gör ju roliga grejer iaf.
vet inte om det blir oh dra till pappa ikv, för sandra svarade inte! så nu ska jag blanda mej ett glas med saft, och vara lycklig!

pusshej/livanderssoninnergård

12.39 vaken!

Godmorgon!
nu är jag vaken. tittar på sex and the city och äter frukost. som består av sockerkaka och saft (Y) toppen! har ingen aning om vad jag ska göra idag. men nu ska jag fortsätta att käka, så vi hörs sen!

pusshej/livanderssoninnergård

sova!?

Hej!
nu har jag suttit oh lagt ut massa bilder på bdb. klockan slutade på 02.21. funderar starkt på att lägga mej. men vet inte riktigt om jag orkar det! i vilket fall får vi höras av mer imorgon okej.

pusshej/livanderssoninnergård

frågestund

Okej!
jag vet att jag har några få läsare iaf. men inte många som kommenterar. så nu försöker vi med detta istället. ifall du har en fråga så fråga på. jag svarar så fort jag kan, ifall det ens blir nån fråga. okej, låt min frågestund börja!?

pusshej/livanderssoninnergård

vb


åh, så snygg jag är. raaawr

en shopaholics bekännelser

En person som älskar att shoppa!
en person som lever för mode!
en person vars syre är med en påse i handen!
hej och välkommen till min värld

okej hej, har shoppa lite idag. men roligt var det. letade efter nitarmband, men det kunde jag inte hitta någonstans. så jag blev lite arg. men kom hem med lite grejer i alla fall.



ögonfransböjare h&m 29kr, hårnålar h&m 19kr, nagelack mavala kicks 45kr

spets body gina tricot 64.50kr (rea)

linne gina tricot 49kr (rea)

allt gick på ungefär 350kr, riktigt nöjd (Y)

in ifrån stan

Hej hopp gummisnopp!
Nae jag skojar bara, men hej på er. nu är jag hemma från stan, var typ där i 5 timmar! ska försöka lägga in bilder men vem vet hur det går med denna data!


in mot stan

Nu ska jag till stan då!
ni får se bilder på mej sj, outfiten sen. och det jag kommer köpa. haha!

pusshej/livanderssoninnergård

godmorgon sockerpinglor

Godmorgon på er sockerpinglor!
vad har ni för er? jag började i alla fall dan med ett glas cola och skumraketer. haha, ska förmodligen ner till stan sedan. kanske ska framkalla bilder. vi får se, har i alla fall massa pengar kvar ifrån italien. kanske ska spara dem. saknar italien,  har så mkt minnen därifrån nu. men nu ska jag snart börja fixa till mig lite, så vi får höras av senare :)

pusshej/livanderssoninnergård

nails nails

hallojsan!
nu har jag faktiskt fixat till mina naglar, baby rosa blev dem. jätte snyggt. imorgon ska jag nog till stan ifall jag orkar. funderar på att framkalla bilder imorgon också. från italien alltså. ska fixa till i mitt rum, med några snygga tavlor och fixa en spegel till sminkbordet. nu ska jag ta oh titta vem som sms:a och sedan städa upp lite

pusshej/livanderssoninnergård

pics

Okej nu ska det fan blir bilder
NOT!
nae, eftersom datan verkar tycka det är kul oh lagga xd men ska försöka få upp bilder så snabbt som möjligt (Y)

italien

Hej allihoppa!
Har saknat er och sverige enormt. men det har varit en speciell resa för mej. och jag har haft så himla roligt. allting har gått så snabbt. det känns som om jag har missat massa här hemma i norrköping, men tro mej ni missade massa som hände i italien ;) jag har i alla fall haft det jätte kul, går verkligen inte oh beskriva! har träffat oerhört mkt roligt folk, och många speciella människor. mer tänker inte ja berätta xd skriver mer snart. när bilderna laddats in! :D

pusshej/livanderssoninnergård

hemma,hemma,hemma

Hej hej!
Nu är jag hemma. ska straxt dra oh äta. så jag skriver oh lägger in bilder sedan pussssssss

italien

Förlåt för dålig uppdatering!
Men jag har haft så mycket oh göra. just nu håller jag på med sista packningen! (Y) har inga kläder att ta med mej. toppen toppen! men det får fixa sig. har massa att göra ikväll så vi får höras senare.

pusshej/livanderssoninnergård

hemma

Hej nu är jag hemma igen!
visar vad jag köpte sen

pusshej/livanderssoninnergård

godmor'n

Hej alla!
Klockan är 13.05 och jag har precis hoppat ur duschen. ska snart dra ner mot stan. med isabelle. ska fixa det allra sista inför italien. ska också kolla på en bikini (Y) om någon har ett förslag så berätta gärna. annars hörs vi när jag kommer hem

pusshej/livanderssoninnergård

kl.01.18 gonatt

Nu är klockan snart halv 2 och det känns som om det är läggdaggs för mej!
Imorrn blir det stan med issa, och så ska jag packa grejjer till italien med tilla!

men godnatt och sov gott

kläder kläder

Jag vet att jag varit piss dålig på att uppdatera. och jag har inte alls skrivit några roliga inlägg. men jag ska bli bättre på det. självklart! okej nu tänkte jag bara visa mina fantastiska kläder, haha. nae men det här hade jag på mej. en viss del va dan iaf ;)


Vitt linne h&m, jeans-tights gina tricot. armband glitter

Bara för att jag har otroligt mkt tid och för att visa mitt finfina armband xd

pussssssssssshej/livanderssoninnergård

p.s ni läsare måste hjälpa mej oh packa lite grejer till italien. haha tack <3

livet!

ÅÅÅÅh!
Sitter här oh lyssnar på johan palm emma-lee. den är fett bra! känner bara att mitt liv är helt jävla perfekt! vad har jag egentligen att klaga på?! just nu bara älskar jag att leva, vilket är väldigt bra! att vi åker till italien det hjälper bara mej att känna mej mer och mer super bra! (Y)

nu ska jag fortsätta att lyssna på music!

pusshej/livanderssoninnergård

stan

Hej har precis kommit hem från stan!
Jag oh tilla köpte lite grejer till italien. schampo och balsam. hårspray och sminkborttagningsmedel. så nu är det fixat iaf. vet inte om jag ska dra mej hem till tilla senare. vi får se. har sagt att jag ska stäada i typ 5 dar men har inte gjort det. så det vore ju väldigt bra om jag fixade det nu!

pusshej/livanderssoninnergård

vaken!

Hej nu är jag vaken!
har inte hunnit äta någon frukost än. vet inte om jag ska göra det heller! idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, borde egentligen köpa lite grejer till italien. men vi får se.

pusshej/livanderssoninnergård

vilken kväll

Hej, nu har precis kompisarna gått!
nu ska jag dricka hallonsoda (Y) och förmodligen titta på desperate housewives :D

pusshej/livanderssoninnergård

sov

Hej!
Dålig uppdatering p.g.a att jag sovit hela dagen. är verkligen jätte trött.
när det är så kvaft ute, då blir jag trött och illamående så då sover jag och äter ingenting, mamma tror att jag har några slaggs problem! haha. men nu är jag faktiskt hungrig så jag ska fixa käk

pusshej/livanderssoninnergård

godmorgon

Hej, vaknade här hemma oss tilla vid ungefär 10.
Har tittat lite på tv, men nu trorja det blir frukost. senare ska jag träffa pappa och käka lite lunch på stan. :D <3
men nu ska jag se ifall hon fixat någon frukost.

pusshej/livanderssoninnergård

dålig uppdatering

Hej förlåt för dålig uppdatering!
Okej min dag då, jag, tilla och karro drog till himpa sola och bada. sen drog vi hem till tilla och gjorde pizza ( och den blev otroligt god btw ) så jag oh tilla stog där och hällde på massa ost, och jag kunde tydligen inte hälla på tomatsås rätt xd Sedan kom alla föräldrar oh grejer. och sen gick ja och tilla ut och sen kom isa. men nu sitter jag hemma oss tilla och ska sova här ikv. det blir ju trevligt (Y) men nu ska ja umgås med tjejerna

pusshej/livanderssoninnergård

vaken vaken

Hej kl är 10.49 jag är redan vaken och har hunnit sola.
jätte bra(Y) idag ska jag nog vara med tilla. ikväll ska alla föräldrar prata italien vilket tilla oh jag också borde göra. haha. men nu ska jag fortsätta kolla vänner.

pusshej/livanderssoninnergård


kl.01.27

Nu ska jag gå oh lägga mej!
Blir så sent varje kväll. usch xd
men men, nu blir det läggdags för mej så..

pusspåer/livanderssoninnergård

outfit

Min outfit för idag


Rosa body från gina tricot

Vit kjol från gina tricot


Svarta skor från skopunkten

pusshej/livanderssoninnergård


oh nu är jag hemma igen!

Hej pappa!
Hej gumman!
vad gör du för nått?
jag kollar på tv.
aha okej.
ah smilla är magsjuk!
va, är hon magsjuk, då kan ju inte ja va här. jag ska ju till italien på tisdag!

så nu är jag hemma oss mamma igen. haha, typiskt mej. har iaf fått kondition idag.
min finfina outfit kommer strax

pusshej/livanderssoninnergård

nu drar jag iväg

Har vart på stan, och fått pengar av mormor.
nu drar jag till pappa. hörs där eller imorrn

pusshej/livanderssoninnergård

godmorgon

Hej och godmorgon!
Vaknade 10 imorse, haha självklart eftersom klockan ringde då. men jag valde att somna om, sedan vaknade jag 12.11 igen. så jag har sovit en stund idag. aja, just nu tittar jag på vänner och dricker läsk. hihi. halsen är bättre idag, men det gör fortfarande ont och jag kan knappt prata. det är jätte konstigt, för när jag pratar så känns det som om jag har en fläskläpp. men skit samma. jag får väl skriva lappar varje gång jag vill säga nått xd men nu ska jag fortsätta, med vad jag än håller på med.

pusshej/livanderssoninnergård

godnatt

Hej
nu ska jag lägga mej, är trött nu. kanske sätter klockan imorrn. nivet, solen är på vår sida av huset till kl.13 ungefär. känner mej helt varm i kroppen. men det kan ju vara vädret, behöver ju inte va feber. men godnatt påer

/livanderssoninnergård

RSS 2.0