sleeeeping beauty!


babamamababamamababamamaba!
huhuhuahhhahahhaha
nannannanananan
Hej!
när jag kom hem från skolan gick ja oh la mig så det var därför jag inte skrev någonting. var så sjukt trött. Just det haha. Jag tappade bort mina nycklar i skolan idag. men hallå takwa,alma oh sara jag hittade dem! Bara för att ja ska skämma ut mig lite i bloggen så kan ja ju berätta hur det var när ja hitta dem.
- Jag pantade en penna ifrån min lärare. När ja kommer tillbaka till min plats så tror ja (helt plötslitgt) att jag tappat bort mina nycklar. snacka om cenil!?
Iaf har inte riktigt tid med det här nu. måste duscha typ nununu så att ja sedan hinner plugga. herregud ska bli så jevla skönt med lite påsklov!
pusss

in style of livanderssoninnergård! ;)

dresscode for tha day!
tilla inspirerad mig när hon klippte av sin likadana tröja fast i blå.
tyckte den blev ok anyway!




om 25 min drar ja mot skolan. vi hörs lite senare helt enkelt
puss

morning


morning darlings!
vaknade för en kvart sen. var så sjukt törstig. haha
iaf idag!? hmm... har några grejer jag måste göra. måste plugga as mycket till mitt prov imorgon. plus att ja har några inlämningsuppgifter. så idag blir det att plugga stenhårt. åh vad tråkigt och jobbigt det lät! ;o iallafall, imorrn är det släktmiddag. Med massvis med folk, det lär nog bli trevligt. eller nae eller ja venne, hah isa är ju iaf där. på lördag kanske ja skulle till ullared, ingen aning om varför egentligen. menmen... nu ska ja göra mig iordning och kolla på sex and the city. hoppas att ja hinner skriva lite till innan ja går till skolan!
pussss


nightnight sweetie's


älskar alla dessa bilder, så .... (a'
Nu måste jag sova.
är verkligen super trött. har pluggat på lite nu på dessa praouppgifter som jag inte gjort än (a'
Måste ringa tilla innan ja sover. om du ser detta, var beredd på ett samtal bitch!
puss natt

att vara klok!

snabbt, det första jag tänker på när man hör ordet klok (!?)
HMM... det absolut första jag tänker på är en uggla med glasögon.
När jag sedan tänker efter lite mer genomarbetat och noggrant.
Då är det en smart person. En med ett par glasögon med svart ram!

Men när min mamma idag ställde frågan vad klok "var" då visste jag först inte vad jag skulle svara. Sedan kom jag på att det inte är att vara bra på 1+1. Det är någonting större än det. Att veta saker, att ha visdom. Att kunna dela med sig,förklara och skicka vidare av sina kunskaper. Japp det är nog att vara klok skulle jag tro. Om jag får bestämma, men eftersom inte jag bestämmer så vet jag inte vad ordet klok innefattar. Inte en susning varför jag ens skriver inlägget. Men ibland måste man bara få känna sig lite smart förlåt, klok menade jag förstås.

Nej, passar inte i dessa glasögon. Får nog vänta med att vara klok ett tag!


kilklack, hett eller bara sko!?

Jag har ganska länge funerat över vad jag faktiskt tycker om dessa skor. Jag har aldrig tyckt om dem speciellt mycket. Men när jag tänker efter så är dem nog inte så dumma om man använder dem rätt! För det är ju viktigt att använda saker och ting rätt!

Jag skulle vilja ha ett par som liknar dessa. Fast dem jag vill ha finns på skopunkten för inte ett alls farligt pris. Tycker dem är ok iaf!


you wanna prowl? be night owl

...we'll take my hand were gonna hoo..oowl out tonight!

Alma utsedd till STÖRSTA (!) knäppisen idag!

kind of a pretty smile


hej bloggen!
Saknat mig? herregud vad dåligt ja bloggar och uppdaterar. Har typ massa bloggideer i huvudet hela tiden men ja skriver aldrig oh tar aldrig några bilder heller! ;o Är sjukt trött och mår jätte illa (nej alma, jag är ej magsjuk). Ser fram tills det är påsklovet jätte mycket. är så trött och sliten, ska bli super skönt att vila upp sig lite! Iallafall. Har inte så mycket "speciella" planer bara vila och vara med underbara vänner. Så det ska bli super mys. Idag har det varit värsta underbara dagen. Jättefint väder. jag gick ut lite halft barfota. frida börjar tjuta över att ja tog datan så ska dra!
pussar darling's


shalalakarroohsara

hej hej!
sitter i mitt rum med sara oh karrobarro. är jätte trött och vill egentligen bara gå och lägga mig. men är ändå ganska sugen på att göra någe roligt med tjejerna. typ spela kort. haha. märker ni hur t r ö t t jag är eller!? vi får höras imorrn, blir ändå ingen bra bloggning när jag är på dethär viset! :D
puss

papesogdgikpöetg

Så fort ja tvättat klart och torktumlat mitt linne ska jag springa till tilla. Kolla hennes nya rum. sedan ska vi sola,äta shoppa! down town!

bara för att hon är så söt! ;)
pussar

morning everyone!

Vaknade typ vid halv sju imorse av att ja glömt oh bortstat tänderna och tvättat bort sminket!
somnade sedan om och vaknade 10.10. Idag vet jag inte vad som händer. men ni glöm inte att det är earth hour idag. viktigt viktigt. Det brukar ju  faktiskt bli riktigt riktigt mysigt. Förra året var jag,issa och karro hemma hos tilla. Vi tände massvis med ljus och sedan åt vi tacos i mörkret. jätte mysigt!

Karro från earth hour förra året!

nu är det dags för liv att titta lite på sina kreativa sidor!

Nu ska ja tecka,skissa,måla,rita

haha, det blir aldrig bra på någe vis när ja ska hålla i en penna! ;o

jack-frossssa!

Hej alla!
Blev så himlans glad igår när ja fick den jacka jag velat ha utav mina kompisar. En jeansjacka som jag drömt om så länge! Lite ironiskt, ja köpte en skinnjacka bara några dagar innan. Jag tänkte såhär. mamma oh thomas betalar skinnjackan sedan köper jag en jeansjacka med mina egna pengar. Men så kommer dem med en helt ny sprillans jättefin jeansjacka. Herregud så glad ja blev, tack tjejor<3
 


shopping från yesterday!


Nya bh:ar

mycket snyggare på!

baggyjeans!
pussar

mamma färdiga gå!

Hejsan svejsan påer!
hemma hos mamma nu och är supertaggad för att börja blogga lite på riktigt nu! Har släpat sjukt mycket packning eftersom jag varit hoss pappa den här veckan. Så allt folk jag gick förbi trodde väl att ja skulle flytta hemifrån! haha. Iaf, sitter i mitt otroligt ostädade rum. Jätte kul! (y' Har köpt lite nya kläder som ja tänkte att ja skulle visa för er. eftersom att min shopping är höjdpunkten i hela bloggen!? ;)
men det gör ja snart
pussar


jusssst for one day!

hola hola bitches*
hoppas allt är ok med er. själv kom ja hem för ungefär en timme sedan. Har "jobbat" och sedan fikade ja med isa och tilla som äntligen kommit hem. och sedan mötte vi upp karro. Jag shoppade lite granna. Det är så himlans roligt, kan verkligen inte låta bli. Sedan hade också isa och tilla köpt en jeansjacka åt mig i frankrike. år så himla glad över den. Inte bara för att tanken räknas utan för att den var så sjukt snygg också (provade den nyss tjejer, you bitches are angels) sedan köpte jag iaf lite kläder oh bh:ar. så ja är riktigt nöjd och glad! :D statistiken gick upp idag? trots dålig update! aja
puss

21.40

Hejsan påer!
småglor lite på tv:n medans familjen sitter oh pratar lite sådär i bakgrunden. jätte mysigt! Det har nyss gått upp för mig hur lika ja och min pappa är. Varje gång han ska ta en naturgodis tar han den ja tänkt oh ta. haha hur konstigt är inte det då? ;s Imorrn ska ja äntligen få träffa isa oh tilla. vi ska ta en fika. Och jag ska fira att dem äntligen är tillbaka från la france. Dem sitter nog på planet redan nu. haha konstigt oh tänka sig. Iallfall jobbar på anderssons till 16.00 imorrn som vanligt. är as trött och har ingen lust att gåöverhuvudtaget men det är alltid kul när man kommer dit ändå. Imorrn ska ja "jobba" med emelie. Hha det är alltid roligt oh henne skrattar man alltid med! (y'
hörs imorrn bitchesssssssssss
xoxo liv

firande!

eftersom jag inte blivit firad hemma hos pappa än. pga att min bror varit så sjuk att ja inte kunnat komma hit.
så ikväll ska ja bli firad, riktigt mysigt. hela familjen! jag fick bestämma att vi ska äta tacos. oh sedan måste jag säga att ja hoppas på en eller annan present! haha bortskämd ja låter! inatt kommer tilla oh isa hem. äntligen. imorrn ska ja få träffa tjejerna. skulle bara uppdatera lite.
nu ska ja gå till "jobbet" med syster. eller rättare sagt om en timme. men ska sminka mig lite nu!
haha ;)
pussar pussar
/livanderssoninnergård

shoisjdgoeis

hejsan bloggen!
har bara slutat helt plötsligt sådär att blogga. varför det!? ;o ingen aning. har åkt hem till pappa i några dagar. är skönt, umgås med familjen. Kom precis hem ifrån stan. Köpte en skinnjacka, den var riktigt snygg faktiskt. Vill också  ha en jeansjacka. Kollade på alice in wonderland igår. Den var bra, men inte riktigt den 3D effekt jag trodde det skulle vara. men men... man kan ju inte få allt här i livet! är riktigt trött just nu. kommer somna riktigt gott inatt. iaf, på fredag åker jag hem till mamma.
roligt citat från min lillasyster som precis pratade lite med mig
- svart är min fulaste färg. men jag tycker om den lite.
Hoppas ni förstog vad smilla menade ;)
hörs
xoxo liv

nu blir det att fara iväg till far!

Nu ska jag iväg till min käre pappa!
ska stanna där i några dagar. skönt att få umgås lite med mina syskon.
hörs sen eller imorrn
pussar

la france!

2 av mina närmaste vänner. eller mina allra bästa vänner är i frankrike. saknar er så sjukt mycket. Idag har jag iaf fått prata i telefon med tilla. började nästan gråta innan ja ringde henne för att ja saknar henne så mycket. ni ska veta att norrköping är tomt utan er. precis som mitt lilla hjärta!

-----> hhöger!
älskar er alla tre enormt!


please now, nownownow back to the beginning

Känner mig lite ensam. vet inte varför. bara för att ja har lite tråkigt. hm... vad ska man göra? Ingen aning. Funderar på att rita lite till. ah kanske. jag är ju så duktigt inte direkt va!? haha!

tttecknar!

sara gick precis hem
vi har suttit oh ritat i evigheter. hon är så sjukt duktig. oh liv försöker lära sig oh teckna. Går lite sisådär va!? ;) funderar på att hämta lite chokladtårta i köket. bloggar mer snart
xoxo liv

Alma bloggar!

Hej på er, nu är jag hemma hos Liv fast hon är oh äter.
Vi kom precis hem från stan.
Sara sitter på golvet oh ritar, duktig är hon :)
Har inte så mycket mer att skriva, men puss puss!

besta besta thooooomas!


I dag fyller min "plast"pappa år. han blir 40 år!
Tycker inte det är så gammalt thomas, om du ser dethär. iaf vill bara gratta människan eftersom han är den bästa person ja känner. Så grattis tompa ha en wunderfool dag!

äåsogjdhphgkza

Hejsan påer!
igår så bloggade ja inte eftersom ja var hos sara till halv tolv. sedan skulle ja hem oh orkade knappt stå på benen. herregud vad trött ja var. Men nu har ja iaf vaknat oh klockan är 09.25. Idag ska ja typ jag vet inte. Funderar på att fråga ifall sara vill sola med mig lite grann. annars ska ja träffa tjejerna lite senare ikväll. behöver ta oh städa lite eftersom mitt rum ser ut som skit!
hööörs snart
pussar


dddddd'rar nu


ojojoj denna här var ju gammal kan man sssäga!
nu måste jag gå. vill inte vara försenad till praon.
hörs när ja kommer hem
mucho mucho love to you bitches

shablahhh'ablah


hejjjjj påer!
vill först bara gratta min mor som fyller trehundrafjorton år idag. grattis mor. Har precis målat naglarna rosa. iiafffff. att ja inte uppdaterat är för att ja är så utmattad när ja håller på oh "jobbar" som jag gör. det är verkligen jätte jobbigt och en stor miljöförändring! imorrn ska ja iaaaf käka med victor och alma så det ska bli skönt med lite socialt umgänge och verkligen få prata med dem. sååå ifall ni ser det här var beredda på att sucka när ja pratar alldeles för mycket imorgon ;) nu ska ja ta mig någonting oh dricka i köket och sedan äta en bulle oh sova. lääängtar tills imorgon. för efter imorgon är det helg fiffffan vad najs!
pussar påer söta ungjävlar hörs imorrn


nightynight

nu ska ja sova
uppdaterar imorgon on tha morning!
natti

liv tipsar gaaaalet!

Bästa tipset. Det funkar om ni har ...
...tråkigt
...är ledsna
...är allmänt konstiga
...söker galen uppmärksamhet

ställ er i spegeln vrid oh vänd på ansiktet tills ni ser sjuka ut oh tills ni blir rädda för er själva
anledningen till att ja skriver detta nu är att ja själv nyss gjorde det oh skrämde slag på mig själv!

shopping från idag!

När ja slutat för dagen belönade ja mig själv med lite rolig shopping!



ansiktsmask!

peeling, för ansikte!
köpte även massa födelsedagspresenter, kan dock inte visa dem här i bloggen!

nu drar ja!

Nu måste jag dra!
ska till skolan oh hämta praopapper innan! Hinner tyvärr inte visa dresscode innan men det kommer när ja kommer hem. slutar kl.16.00 då ska ja förmodligen möta upp vänner. isa oh tilla åker till frankrike imorgon. så ja hoppas ja hinner träffa er tjejer sen! men nu måste ja verkligen dra!
pussss

morgondagens schema!

Detta står på schemat imorgon!
Jag måste springa till skolan innan praon imorrn för att hämta några papper som *klantliv* glömde!
Plåga mina fötter på anderssons bokhandel. kom gärna oh hälsa på!
Sedan ska jag försöka snappa upp mina klasskamrater för en fika oh en runda på stan!?

Takwa när du ser dethär!
Jag ber dig om en liten grej. snälla kom med läsk till mig!
jag tar det inte förgivet att du ska komma, oh ja tar inte dig förgivet.
men för mina fötters skull!
om du inte kommer med läsk, kom oh hälsa på!
om du kommer med läsk, tack du är guuuld bruden!


make everything pink!

Efter första praodan när jag stått upp konstant i 6 timmar så kände ja för att belöna mig själv!
gick runt på stan i fötter som skrek av smärta! men hittade iaf två tröjor. rosa var dem, men dem funkade riktigt bra till håret anyway!

h&m

monki!
skit snygga båda två!

"dresscode and facelook"

måste skynda mig nu!
ska gå när ja visat hur ja ser ut



ska ha "städade" kläder. vilket betyder rent,inga hål, inte mycket urrrringning!
nu drar ja puss

godmorgon bitches!


ni kan inte be om en seriös bild såhär tidigt!
godmorgon bitches!
sitter här med mitt röda hår, vilket btw inte ser så rött ut på bilden. haha. Herregud, det känns som om jag inte bloggat "bra" på evigheter. Har knappt någon inspiration över huvudtaget. Men men det ska jag fixa ändå. Iaf idag börjar jag min prao, ska faktiskt dra dit om 3 timmar. Eller jag ska möta min syster 10 i 10, hon jobbar där ja ska prao. Så det ska bli skapligt kul faktiskt! Men nu ska jag ta oh fixa lite frukost, annars har ja så hejdundrandes lätt att må illa. men jag hinner nog UPPDATERA(!) lite innan ja drar!
pusssssss


nu ska rödtottan sova!

haha märks det att ja är glad över min nya hårfärg!? ;)
nu ska ja sova så ja orkar med morgondagen! ska bli riktigt spännande!
pusssar

chiiiiichchii

hola hola bitches!
har helt glömt bort hur kul jag tycker det är att blogga!
ska iaf visa er vad ja köpte idag i la stada vittvittvittvitt!
 
monki

gina!

tilla <3 jag = tjockisar

detta är vad som händer när man släpper ner mig oh tilla på stan!

ser det inte somrigt ut!? <3<3<3

rööööött ofc

Hejsan påer!
rött var då färgen ja tonade lite smått. tilla som gjorde det. det blev helt ok. syns inte så bra på bilden men kolla riktigt noga i skallen så ser ni nog att det är lite rött!

idag har ja vart väldigt spontan!

hihi!
vet ni vad ja gjort!? jag har tonat håret. tyckte det blev helt ok. Kan ni gissa vilken färg? trorja knappast. Ni får se bilder sen. nu ska ja ta oh städa. just det imorrn börjar praon!
pussar

morgon morgon!


godmorgon påer allihoppa!
vaknade för ungefär en timme sen av att isa ringde. Ska städa alldeles strax för sen kommer alma,sara oh takwa. så jag vill inte att det ska vara så himla stökigt!

mina fötter har gått av! ;(

haha hej!
kom nyss hem från en lång runda! har vart i skolan oh sedan på stan oh grejer. har riktigt ont i fötterna. iaf ikväll kanske jag ska på bio med karro. men jag vet inte riktigt hur det blir med det. är sjukt trött efter denna jävla vecka. har pluggat ihjäl mig. men iaf ska typ städa nu, jag skriver mera senare. då ja vet vad ja ska skriva!
pussar


myggbett


asså jag tror ja har ett myggbett på foten, så sjukt!
iallafall hej påer!
nu ska ni få höra!
imorgon har jag
ett matte prov
en inlämnings text i engelska
en redovisning
ett stort inlämningsarbete
och en läxa!
yesssssssss. vad trevligt eller vad säger ni!?
iallafall ska snart lägga mig så jag orkar upp imorrn
har hemkunskap, ska bli trevligt att få keka lite sådär på morronen!
iallafall igår fick jag av mamma oh thomas en sminkning på make up store sedan får man även köpa för typ en femhundring. låter jätte kul. ska nog beställa tid så fort jag kan! Imorgon ska jag träffa farmor och farfar på stan. oh ta en fika. aja vet inte riktigt vad jag ska skriva. är så trött att alla bokstäver oh meningar hamnar på fel plats
natti

skäääärpt som tusan!


missssssss
Hej hej bloggen!
jag har verkligen börjat fundera på min uppdatering. asså den liv ni kände som uppdaterade hela tiden finns inte där längre. Vill skärpa mig oh allt men eftersom jag pluggar så mycket som ja gör är det svårt att blogga samtidigt. Men i helgen ska jag verkligen ta oh skärpa till mig oh blogga som tusan. ska försöka hinna med lite bloggning ikväll också. Har pluggat nu ett tag. Senare ska jag plugga mer. fast det är ganska kul pluggning. titanic redovisningen imorrn, så jag ska kolla på filmen. bli inspirerad och sedan skriva tills pennan glöder! japp. vad händer i helgen då? tackar som fråga liv. hmmm... jag oh några klasskamrater skulle köra laserdome, vet inte riktigt hur det blir med det. hoppas hoppas... känner för att ha roligt i helgen eftersom jag pluggat sjukt mycket denna vecka. Nästa vecka är det prao för mig då ska ja prao på bokhandeln. Kommer "jobba" från 10.00-16.00 så jeeeevla najjs. ska ju jobba med pia oh eventuellt sandra lite grann (som är mina storasyster då) Kommer få plugga ganska mycket dessa två veckor ändå. eftersom jag har några plugg- prao - uppgifter jag måste göra! Ska ändå bli skönt att komma bort från skolan ett tag. Nej nu ska jag ta oh äta lite. hörs senare tillsammans med tha movie titanic!
pussar


min härliga födelsedag!

Jag sa ju förut att jag inte tycker om att fylla år sådär värst mycket men denna födelsedag har faktiskt varit bra!
har fått massa presenter och i skolan ställde dem sig upp i matsalen och sjöng för mig, aaaw så gulliga var ni pojkar och flickor! nu får ni se allt i bilder ist!



från philip! tack vännen, jätte söt!
jag döpte den också till philip, efter philip!

från takwa! allt var jätte fint!

det är denna som ligger i en liten låda där uppe, med turkiet flaggan på!
haha om jag ska vara ärlig tänkte ja vaffan är det här? är det någon liten slags köttpaj eller vad är det!?
visade sig att den var grymt god iaf! smakade caramel - honungsaktigt!

från sara!
love it, so liv- style!

och sedan från alma som av någon konstig anledning vill göda mig!
tack vännen!<3

ae ni behöver inte ens fråga! ;)

Iallafall när släkten gått hem så fanns det lite tårta kvar. En gång tryckte tilla ner sitt ansikte i en tårta. sedan smeta hon lite på mig. det var typ 1,5 år sedan. iaf jag tänkte att det skulle ju vara en härlig upplevelse. så
jag tröck helt enkelt ner mitt ansikte i tårtan. väldigt härligt måste jag säga. Gräddigt mjukt moussigt!
Nu kommer det sjukaste, morsan stog oh kollade på när jag tröck ner den i ansiktet, sedan sa ja vill du också. med en känsla av att hon skulle säga nej! men nejnej, mor min tog tallriken oh stoppade ner sitt ansikte hon med. - ÄPPLET FALLER INTE LÅNGT FRÅN TRÄDET.
men eftersom det var jag som börja kanske det skulle vara
- TRÄDET FALLER INTE LÅNGT FRÅN ÄPPLET!

OJOJOJ jag ser ut som ett sött litet spöke. ¨
hahahaha, det var roligt!
puss

takwa chilla!

haha hej bloggen!
födelsedagen börjar gå mot the end!
skulle bara skriva till takwa att hon kan ta det lite lugnt och jag kommer rätt skapligt så vi hinner öva!
pusselipuss. skriver mer om 2 min. ni ska få se allt om dagen!

idag är det ingen vanlig dag...

...det är livans födelsedag, hurra hurra hurra!
hihi vakna av att mor oh thomas kom in med frukost på sängen oh kuver. Det var härligt. annars tycker jag inte så värst mycket om att fylla år. Jag gillar uppmärksamhet. men att åldras är inge roligt! iallfall om 3 timmar och 18 min får ja gå på femtonårs filmer ;o ohmygod! hahaha. När jag var liten trodde jag att det skulle kännas annorlunda att bli tonåring osv. Men det känns ju precis likadant fiffan, vilken besvikelse det är. men men grattis till liv idag då. Senare kommer lite släkt oh tilla. Så det blir mysigt. har gjort en tårta som säkert smakar så äckligt att ingen vill äta av den! så välkomna mina kära gäster!
pussar
















fjorton = FJORTISÅRET!


min sista dag som fjortonåring!

Min sista dag som fjortonåring har spenderats med spanska oh engelska-böcker! jätte roligt. Har också kollat lite tv. ätit ben & jerrys phis food. härligt! nu ska jag iallafall natta imorgon 11.06 är jag 15 år. tror inte riktigt att ja tycker om att åldras. menmen... det händer vare sig jag vill eller inte! haha! så iallafall vi hörs imorrn. om jag är 14 eller 15 när vi hörs nästa gång vet jag inte!
puss


morgonmorgon!

tror inte jag hinner visa mig innan jag går. så jag säger bara hej. ska gå om en halvtimme och har inte hunnit äta frukost än! pussss

jag vet att ni hatar min uppdatering!


ojdå så gammal! ;o
Hejsan svejsan!
haha. hoppas allt är bra med er. ni får ursäkta denna uppdatering. Har helt enkelt inte tid med bloggen just nu. Det är så himla mycket i skolan och jag orkar knappt med att stå på benen. Jag är ledsen men jag måste prioritera skolan före bloggen. Jag kanske borde schema- lägga livet så att ja hinner med allting. nae det skulle nog inte funka. Bara så ni vet denna vecka måste jag plugga tills jag inte kan andas. för jag har 2 prov en redovisning, ett läxförhör, en inlämningsupg. plus att ja måste fixa massa papper oh grejer till den dära praon. Men det lär bli en intressant bloggvecka hörrni. Liv fixar allt, säger vi. Ja måste sova nu för ja är så trött att ja mår illa. ska upp tidigt imorrn så ja hinner blogga. och kanske fixa lite plugga på morronen (y'
natti kära vänner


puuuuuh!


vi kör en gammal bild, från i julas på tilla oh isa!
naaaw så gulliga dem är!
Hej bloggen!
har precis kommit hem efter en dag med massvis springande hit oh dit. först åkte ja till skolan, sedan så drog vi till badhuset med skolan, sedan drog jag hem till far,sen så ner mot stan oh sen hem till mamma. jag är helt slut. men det kan jag inte vara just nu. för nu väntar spanska och engelska. jadå masssssa pluggande såhär på kvällskvisten då jag är så trött att ja vill spy!


läsk, chips, godnatt!


dricker läsk och äter chips. Måste sova nu!
ännu slut på en helg har inte vart utanför dörren. har varit ganska skönt. Men i veckan händer mycket och jag kommer inte få en lugn sekund! Imorrn ska ja till badhuset med skolan, dem måste ju kolla så att jag kan simma. Ska bli rätt roligt faktiskt! men nu ska ja sova så att jag orkar med morgondagen!
puss och godnatt människor, imorgon blir det förmodligen bättre update!


förlåt människor, men är riktigt trött!


zoe!<3
förlåt att jag inte uppdaterar är så sjukt trött bara.
har sovit hela dagen. Det är det endaj ga orkar en söndag. ska iaf sätta mig med lite so så att ja kan klara provet som kommer om några veckor. kanske ska fråga min farfar ifall han kan hjälpa mig med lite matte på torsdag då vi ska fira mig hemma hos pappa. Jag fyller ju faktiskt år på onsdag, hur gammal blir jag då. Jo 15 skulle ja gissa på! Det ska bli härligt att komma in på alla filmer! wohooo!

morning b*tches!


gammal bild!
Hur är det med er!?
sovit gott? jag själv mår väldigt illa efter all chips och choklad jag ätit. Idag ska jag plugga inte så mycket mer med det. imorrn ska vi till badhuset med skolan. vi ska simma med kläder, haha. Vi får också vara i äventyrsbadet, sjukt länge sedan jag var på badhuset.


Halv åtta hoss thomas!

Vi körde en halv åtta hoss mig!
@ ttttthomas place!
nu ska ni få se bilder på allt som serverats tonight!

förrätt!

huvudrätt, varmrätt

efterrätt!
italiensk kycklingsoppa med champinoner,grönsaker och parmensan!
sparrispotatis!? med kött bblabla!
glass med grädde jordgubbar kolasås och chokladflarn!
duktigt duktigt thomas måste ja säga!
nu måste ja sova natti

jeansjackan!

Är så himlans sugen på en jeansjacka!
Och det är väl ingen som har missat att dem kommer bli helt super inne nu till våren/sommar'n!
 
super snygga, favoriten lutar mot höger!

rent!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH!
Har precis kollat klart på rent. fyfan vilken fantastisk film. Helt klart en av de bästa filmerna ja sett. Den är underbar asså. Jag har gråtit och gråtit. Kan inte låta bli när den är så sorlig. men herregud vad bra den är! Ska se den minst en till gång innan vi lämnar tillbaka den!

Ni som inte har sett den måstemåstemåste se den
annars missar man massa i livet!


en låt från filmen, sjukt bra!

rent & chunky monkey

mamma är bäst mamma är bäst mamma är bäst!
hon hyrde rent åt mig och köpte en halv liter med ben & jerrys, chunky monkey. Livet är allt bra!
nu blire film oh mys med glass
puss



ouuuuuuuuut tonight!

Hej hej bloggen!
är på riktigt bra humör nu, även om jag vet att jag måstep plugga lite senare. Är ändå glad. kanske beror på att snön håller på att smälta bort. Känns så underbart härligt. Längtar faktiskt lite till sommaren. ska uppleva så mycket i sommar att det är sjukt. Kollar ut genom fönstret och solen bara skiner. fiffan vad härligt!


Färdig städat!

Åh så jekla skönt, har ätnligen städat klart!
Har inte så mycket att göra nu, kanske ska ta oh fixa mig lite. plugga lite sedan kanske. blogga blogga blogga!? japp. Ikväll ska vi köra en halv åtta hos mig om ni sett det. Det är iaf när man lagar lite fancy mat och sedan får andra ge poäng. haha, iaf ja mamma oh thomas ska ha det. Ikväll ska thomas göra mat. Jag tänker ge honom jätte lite poäng. haha naedå ja ska inte fuska. Hoppas bara att ungen gör god mat. Ni får självklart se allting! nej nu ska ja ta ut dammmmmsugar'n ur rummet, den förstör min harmoni!
puss


zoe-loe älsklingsyster!

Min lillasyster fyller år på måndag. söta ungen. 3 basst blir min lilla gullunge
Eftersom varken min far,min plastmorsa pia, min storasyster eller mina andra två smyskon kollar på min blogg, så ska ni få se vad jag köpt åt min gulliga syster.


 
Är den inte supergullig!?
Det är typ en mjukisdress, babyrosa är den som kanske inte framgår
så bra på bilden! Hon kommer säkert bli jätte glad! :D
pusss

förlåt jag somnade (a)


julavslutning 09
Igår råkade jag somna vid halv 11.
Men som tur när man somnar så tidigt vaknar man hejdundrandes tidigt också! så jag är uppe nu och kl är 09.03. Är egentligen skit trött nu med men det gick inte att somna om. Undrar vad jag ska göra idag. Har absolut ingenting inplanerat. Känns lite konstigt, brukar jämt ha saker oh göra när det är helg. Kanske ska ringa isa,tilla,karro. Nae ni, nu blir det frukost!


kkkeryft

min data är trög. jag vill uppdatera bra men eftersom min data bara laggar hela tiden kan jag inte göra det än. gör't såfort den fixar sig!
puss

vinetsommardag!

Har inte ni också fått värsta sommarkänslorna idag!?
värsta sol och vackert ute. åhåhåhå så härligt, vi orkade tillochmed dra iväg från skolan idag för att köpa godis för att det var så härligt ute!

På konstgräset bredvid vår skola fanns det ingen snö och det kändes precis som i maj/juni då vi alltid körde fotboll på rasterna. fan vilken underbar känsla asså!


klant som fan!

hahahahha!
igår när ja precis tvättat bort sminket så haha tog jag handuken oh torkade mig i ansiktet. fan vilken klant ja är. hahah. då åkte torkblås-skiten ner i toan. hahahahahha fan så jävla klantit, men till mitt försvar var det inte mitt fel.

DET VAR IAF INTE MITT FEL!
(a)

jag är hemma, jag lever!

Hej hej, saknat mig!?
iaf ja är hemma nu har massa uppdatering. vill bara skynda mig ladda in bilder oh grejjer. men måste verkligen städa först kan inte vara här inne när det är stökigt!
puss

night night!

förlåt för ovarnad bloggpaus dag!
imorrn är ja tillbaka med ny och fräsch bloggning. riktigt rolig ska den bli också kan ja lova!
puss och godnatt!

kladdkaka! :D

Har precis gjort en kladdkaka. MUMMS!
Jag och alma gör ju faktiskt bästa kladdkakorna, det är ju bevisat. hihi. Där högg det i hjärtat igen va sara!? :P iaf den blev väldigt kladdig så ja ställde in den i frysen ett tag. Har även vispat vaniljkräm till vilket bli super duper! Ska dra till min pappa om ungefär en halvtimme. Ska först in till stan och titta på en present åt min lillasyster zoe. Som fyller 8;onde mars endast två dagar innan mig faktiskt!
hörs snart
pusssarohkramar!

hörs efter skolan!


gammal bild!
Hej hej bloggen
hinner inte lägga in outfit tor tha day. Men gör det förmodligen när ja kommer hem. Senare ska ja hem till pappa. Härligt oh träffa syskonen. Nej nu måste jag gå till skolan och skaffa mig ett par riktigt bra betyg ;)
puss

make it as it was, again!


italien!
Hejsan!
vaknade klockan sex idag. super att klockan ringde idag, vilket den inte gjorde igår! Har precis tagit på mig kläder, ska visa dresscode snart. Om jag hinner innan ja går. ska gå om ungefär 40 min. Men måste hinna fixa håret innan ja springer iväg också!
puss


jack, im flying!

Har precis fixat en kopp the och satt igång titanic. Fast ja kollade inte från början. Vill se den magiska scenen! Vi ska göra en redovisning i skolan om filmen titanic, så när vi satt och pratade om den i skolan idag blev ja så sugen! Denna film är underbar!

Min favoritaste favorit film!

caramell the, inte så värst gott måste ja säga!
puss&godnatt!


we could rule it, rule it all over again!


Nu ska ja mysa med mig själv. Sätta på en film eller lite vänner. dra på mig en ansiktsmask! chokladansiktsmask
hääääääärligt! (y'
pussar

näääääästa inköp!

Har bestämt mig för 2 saker som verkligen verkligen verkligen ska in i garderoben nästa gång!
 
transparent tröja, svartsvartsvart! kavaj, i svartsvartsvart!
pusssssss

besök på stan!

HejHej!
kom precis hem från stan. Riktigt mysigt var det. Vi fikade oh ja köpte tights. Här kommer bilder!

söta tilla! <3



tilla blev så sugen på glass. hihi Ben & jerrys ofc!

lacktights!
gina tricot 149 kr

inge mer för nu
bloggar snart igen
pussar

life goes on, rather you want it or not!

Är hemma nu!
Bestämde precis träff med tillis. Vi ska ta en fika/lunch. Sedan ska ja kolla lite presenter osv. Sedan kanske ja ska till pappa. Beror på ifall ja orkar eller inte. Men ja måste fixa mig lite innan ja går. Ta på mig lite kläder. haha har pyjamas nu. hihi! Vi hörs när ja kommer hem sedan!
pussar


datan är osgiolseryipgoser...


öland!
hej hej!
igår när ja skulle uppdatera precis innan läggdaggggs så laggade datan skit mycket. kunde knappt stänga av den. vilket blev resultatet att jag inte uppdaterade mer igår. ska försöka kompletera det idag! måste springa nu
puss

Nu är jag riktigt glad igen!

Hej hej!
kollade nyss kommentarsfältet och nu är jag happyhappyhappy. Så fina saker. Tack alla för kommentarerna! Iallafall har precis fixat nya lösnaglar. Ska visa er straxt tänkte ja! hörs alldeles straxt
pussar oh kramar!

Dagens...

Dagens outfit
s k j o r t a, med stort S
Dagens ord
nunca
Dagens att göra
Byta naglar!
Dagens stora blogginlägg
hmm... får nog funta på den!
Dagens viktigaste
plugga!!!!!

varför!?


Hej hej!
Nu ska ni få höra anledning till dålig uppdatering igår. Jag var så himla trött och mådde inte så bra, frös osv. Iallafall ska försöka blogga lite bättre och lite roligare idag. Anledningen till att ja inte bloggade imorse var att jag försov mig. Så enkelt var det. Det är inte tråkigt att blogga men när ni kommenterar kommer med tips, frågor osv då blir jag så glad och jag blir så taggad på att blogga. Nu är det lite torrt i kommentarsfältet. Blir lite mer nere och inte alls så bloggggglad. Men nu ska jag försöka vara en bra bloggare och helt enkelt skita i det. Iallfall just nu äter ja cheeseballz (stavning) ska leta efter något sött i köket trorja. Annars blir det att baka kladdkaka sedan! Haha! hörs senare. med rolig rolig rolig update. Eller ja får la försöka iaf ;)
pussar och massa kramar!
/ livanderssoninnergård


nu ska ja sova!

Hej!
vet att ja inte uppdaterar någonting idag. Har helt enkelt inte orkat. Har varit så trött. Men nu måste jag sova. Hoppas ja är lite piggare imorrn natti läsare!

hemma igen!

förlåt att ja uppdaterar så sent. har varit hemma hos alma oh sjungit singstar.
orkar faktiskt inte blogg just nu!

dresscode and facelook!

dagens ouuutfit!









som ni ser är klockan ganska mycket och ja måste gå om ungefär en halvtimme!
hörs efter skolan
puss


mrs morning!

Morning bitches!
allt lugnt eller? Ni kan inte svara. Idag är det skola kl är sju och jag har precis ätit frukost. Ska snart sätta mig och börja fixa mig lite smått. Åhhhh är så himla trött. Jag bara tänker på alla som bor i stockholm som nyss börjat sitt sportlov. Tänk vad härligt. Oh sedan tänker ja på umeå som har sportlov nästa vecka! Aja mitt är iaf slut och nu väntar jag bara på påsklovet! :D ae nu vet jag inte vad ja ska skriva. måste börja fixa mig nu, ska försöka lägga in en dresscode innan ja går
puss


RSS 2.0