im alive

hej hej bloggen!
tänkte bara säga att ja lever. håller på att fixa till lite på den andra bloggen. men den är tydligen lite "hemlig" haha. ni får helt enkelt vänta med att få den adressen ;)
puss

fpsdogujpörg

Hej bloggen!
tänkte bara skriva godnatt. Och också säga att ja håller på att blogga lite på en annan blogg också, därför det är så dålig uppdatering. Ska se om jag ska flytta över bloggen. får se... Iaf natti<3

skolaskola

sitter här i min kära skola med sara. försöker hitta fakta om droger (jobb i no) det är sjukt varmt härinne. mååste dra nu pussar

Hur mycket älskar ni mig på en skala 1-10

...Hur mycket hatar ni mig på en skala 1-10!?
jaja, detaljer detaljer. Ska lägga mig alldeles strax då klockan tickar mot tjugo i elva. Sov förut från typ halv sex till halv nio. så jag kan inte riktigt säga att ja är super trött. men men... Jätte lång dag imorgon, hatar tisdagar. Har iaf skapligt roliga lektioner. Men nu ska jag plugga på lite till mitt no-prov nästa vecka. Haha ser inte fram emot det hörrni. Men men... det är bara detaljer guys. Har typ inga planer den här veckan. Förutom på lördag då jag ska sitta barnvakt. Nej nej... nu blir det hjärnan. ;)

typ en månad sedan, det är sommar nu hörrni
oh vi älskaaaar't


Asiat vs svensk

Fick en fråga om vart jag kom ifrån. Det är inte jag på bilden här under. Det är min bäste vän alma. Men vi är ganska lika. haha naedå. Men iaf min far är adopterad från sydkorea och min mor är helsvensk. Så halft asiat halft svensk. Men jag liknar dock min pappa mer än vad jag liknar mor min.

"Mammas" familj. min mamma bredvid mig och mina "syskon" brevid

if i was lying


Godmorgon alla läsare!
jag vet att jag bloggat dåligt. jag kan inte riktigt berätta varför. Idag skulle jag åkt ut till karro, men det blir inte så eftersom hon är en liten swiky! Så jag vet inte vad jag ska göra nu. Borde ju ta och städa lite i mitt rum eftersom det inte ser klokt ut. kanske borde plugga lite också. ae orkar inte skriva mer nu
kram


morning bitches


godmorgon alla!
Är klar för ännu en dag i skolan. Det är torsdag idag, vilket betyder att det närmar sig helg. Jätte skönt. Och jag har massa mysiga planer för helgen. så det ser jag verkligen fram emot. Men jag ska typ dra mig snart. om typ en kvart. vi hörs sen efter skolan
puss


efterlängtad till tusen

...och lite uppochner!

vänner borde alltid hyllas

Jag nämner mina vänner nästan varje dag i bloggen. Men ni bloggläsare ser bara vad ja gör med dem som tillexempel går i skolan med dem eller tittar på film. Jag nämner sällan att mina kompisar är absolut bäst. Ingen får mig att känna mig så bra som dem gör. Dem stöttar mig genom allt och dem tröttnar aldrig på det. Alla säger likadant om sina vänner. Men asså man kan alltid räkna med mina. Och jag tror jag har dem absolut bästa vännerna i världen. Om ni skulle veta allt dem gör för mig, skulle ni tycka exakt likadant! Jag blir helt tårögd när jag tänker på alla stunder dem hållt mig i handen oh sagt att allt löser sig. Och allt löser sig. När man har vänner som aldrig sviker spelar det ingen roll vilken värld ja lever i.

CAMILLA ESPOSITO
själsfrände,vän och föralltid bäst!
Det finns ingenting du inte gjort för mig. Det finns inget sätt ja kan tacka dig på. Det finns ingenting jag inte skulle göra för dig. Du gör mig aldrig ledsen eller besviken. Du gör däremot mig alltid glad och jag kan alltid räkna med dig. Du finns här när jag behöver dig som mest och det är därför du har en enorm plats i mitt hjärta. Jag kommer alltid försöka att stå vid din sida och kommer aldrig överge dig. Du är absolut bässst. Kom alltid ihåg att du är unik. Jag förstår mig inte hur du bär dig åt när du gör mig så himla glad. och jag är bara tacksam över att ja ens fått träffa dig. Det var de bästa som någonsin kunde hända.

Jag älskar dig genom allt


magkramp till tusen

hej hej!
sitter här och har så jävla sjukt ont i magen. dricker cola utan kolsyra så jag hoppas det ska bli bättre
godnatt hörrni

större än allt, större än livet!


godmorgon!


Hej hej bloggen!
förlåt att jag inte bloggade igår. blev lite omtumlad. Är iaf redo för skola idag nu igen. Har redan tröttnat på skolan efter en dag! känns ju jätte bra. Men men... en dag i taget. Har inte så mycket mer oh säga. Vet inte riktigt om det blir någon mer bloggning idag. vi får se, livet är oförutsägbart!
puss


bara så ni vet...

...När ni nyser är det någon som tänker på er!


ett litet bakslag.


somras...
HejHej bloggen!
Hoppas ni sovit gott. Medan jag sovit för lite jag hatar att sova för lite. Då är man så trött när man sedan vaknar upp. Iaf klockan är 06.57 och jag har precis kommit ut ur duschen. Ska börja tänka på frukost. Sedan ska ja springa till skolan som ja längtat efter. OHNEJ! jag saknar inte själv skolan och allt plugg. Men dem eftertraktade vännerna skulle ja kunna döda för just nu. Det ser ju ut som om det blir sol även idag. vad säger vi om det!? Mycket mycket bra. Det känns som om sommaren kanske kommer nu efter allt tjat. Aja jag vet inte riktigt vad ja sitter och pratar om men det låter ju riktigt riktigt bra eller hur!? ;)
nu blir det frulle, haha!
pusss


om ja fällt en miljon tårar spelar ingen roll alls

Jaa-ni!
wallander tog precis slut. sitter nu och kollar på friends. Ska alldeles strax borsta tänderna och sedan somna lite sådär små- sött. Är himlans pigg så vi får väl se om ja kan somna överhuvudtaget. Nu får ni en bild- bombs- hejdundrandes- ae-ja-vet-inte collage!

stockholm- sportlovet 2010

lalala-bilder. 2009

karro fyller 15, 2009
(vi bakar en stor "mockaruts- kaka")

slutet av 2007

"lilljul" med älsklingar - 2008

johan palm - norrköping

"hejdå" - middag med tjejerna innan norrland

norrland. med den fin-fina fyrhjulingen

midsommar- norrland

skavsta- mot italien

Italien- castello furtorno (okok tilla kommentera stavningen)

L Y C K L I G
LYCKLIG L Y C K L I G LYCKLIG L Y C K L I G LYCKLIG









ÖLAND!







Jag och lillasyster Zoe<3

wallander; fotografen


no comments!
Just nu, kollar ja på wallander fotografen. Riktigt spännande! Imorrn är
det skola, längtar som vanligt efter ett lov. Har inte mycket att skriva.
Tänkte lägga mig straxt efter wallander. Hörs imorgon!
pussar

new and absolutly new.


Är så shoppingsugen
Vet inte vad jag ska ta mig till. har inte haft tid till att gå på stan på lovet. haha.
Liv vill ha!'
linnen
RINGAR
skor
Det där är det jag behöver. Har redan planerat vad ja vill ha oh ska ha!


shalalahhhhh.


godmorgon påer folks
vaknade för en halvtimme sedan. har precis ätit några bullar. det var gott.
Idag hade ja lite planer men ja är inte helt frisk så jag vet inte riktigt om ja
kommer orka det. Annars ska ja vila och njuta av de här två sista dagarna
på det helt makalöst roliga påsklovet. Det här klår nog alla "smålov" man har.
Jag har haft så himla roligt. Och har inte suttit stilla i en sekund, vilket ja tycker om.
pusssss


soul sister's


hello bitches*
hoppas allt är toppen. själv kom jag nyss hem genomförkyld i väntan på lite mat. ska dra mot alma senare. herregud känns som om jag inte hunnit sova någonting på det här lovet. men men... ikväll ska ja sova sött i min säng iaf. Hade iaf en jätte trevligt kväll igår så det var ju ett stort stort plus. Alltid kul med mina tjejor. haha!


hosssss takwa!

Sitter hoss takwa med sara,alma,frida oh takwa. jätte mysigt. vi ska sova här ikväll. ska bli roligt. vi har köpt sjukt mycket godis. ja kommer spy
pussss

looooooooove



How to safe a life

nostalgi

























JAG ÄLSKAR ER!


twist and shout babbbbbby!





Hemma hos tilla.
tänkte kolla efter massvis med gamla oh roliga bilder medans ja ändå är på hennes data.
jaja, vad ja gör!? hmm ah tilla är i duschen och ja lyssnar på walking in memphis med marc cohn!
suuuuuuuper
pussar


halva rosor lever längre

hej bloggen!
hoppas allt är super duper med er. sorry för den skit dåliga uppdateringen. Men jag var hossss alma och AGNES ville inte riktigt sitta och blogga där. Nu är ja hemma iaf, har precis duschat och borstat tänderna vilket kändes skönt efter allt detdär godiset. Ska träffa tilla sen, hon ville gåpå promenad. ahh okej jätte kul tilla. men men... har inget annat för mig så visst kan vi promenera. men nu måste ja fixa mig lite eftersom jag är nyduschad!

Kort kort s a m m a n f a t t n i n g !
... av mitt påsklov






Nu skyndar ja...
pussssar

hos alma

alla har klagat på att ja inte uppdaterar någonting.
nu gör ja det
hej påer alla. hoppas ni mår bra
nu ska ja tjocka med älsklingar.
pusssss

nu mot father father!


ojj, haha hej hej gammal
nu ska ja dra till pappa!
men ska hem till mamma imorrn. kommer förmodligen inte uppdatera något mer ikväll eftersom klockan är ganska mycket och för att ja förmodligen ska stupa i säng när ja kommer hem till pappa (a'
vi höörs imorrn. tills dess får ni ha det bra lovers!

första vår- glassen iår!


Hej hej påer!
ska fixa mig på typ två minuter och sedan springa iväg till norrköpings stolthet halvars för första vår- glassen. ska bli roligt. sedan ska ja vara lite med alma och sara! Ska bli roligt att få prata lite med dem faktiskt!

lite zackarias- lite zackarias

Hej hej bloggen!
kom nyss hem från zackarias, det var jättebra oh jätteroligt.
random kväll, random people har gjort mig trött. så nu blir det oh sova
pussar oh kramar, muchmuch love

farmorfarmor & far-far

nu drar ja iväg för att äta lite mat hos farmor och farfar!
hörs senare
posssssssssss

shalalala

hejsan hejsan bloggen!
hoppas allt är bra med er. sov hos tilla inatt det var därför ja inte uppdatera någonting. Ah, idag då. hmmmmm.... först ska ja till farmor och farfar och träffa min faster amina, ska bli jätte kul eftersom hon bor i stockholm och ja inte träffar henne så värst ofta. Ikväll ska ja vara med tillis och vi har lite konsert planer i huvudet. får se hur det blir med det. men först blir det famor då. men först först först av allt ska ja ta en dusch. herregud vad ja känner mig sliten asså. Vill egentligen bara krypa ner under täcket och sova tills det blir kväll och ja ska gå och lägga mig igen. men nejnej.


remember why i miss it


Det här är något som många letar efter. letar i år och evigheter, det kallas
- K Ä R L E K

promenad genom norrköping

tilla kommer snart hem. så vi ska ta oss en sväng runt norrköping. när det är en fin solnedgång som denna. Det kan man ju inte missa! ;)

wwwalking oooout outfit

21 under perfection

1/21
Ny kategori i bloggen. 21 under perfection. Fråga inte om namnet. haha, Liv med sina konstiga namn! Vi börjar redan nu hörrni. Nu ska ni få se ett plagg ja aldrig aldrig aldrig använder, jag menar verkligen aldrig. Jag ska försöka använda 21 plagg i min garderob (toppar) som jag avskyr att ha på mig, det blir väl kul!? ;) iaf, hela grejen startade med att ja har massvis med kläder i garderoben som bara hänger där. Jag använder det aldrig och mamma börjar bli trött på att ja säger att ja inte har något att ha på mig. Leet's ggggo bitches!

stor fet ANLEDNING!
Detta plagg köpte ja i somras trorja. Jag tyckte om det då men nu använder ja det inte. Dels för att ja inte är så mycket för "djur"mönstrat men också för att man inte kan använda något annat mönster eller rosa kläder till detta linne.

Det blev ok, iaf för ett plag ja aldrig använder! ;)


godmorgon hörrni

hinner inte skriva just nu
ska precis börja med en ny "kategori" i bloggen
så ja ska bara fixa lite med det och snart kommer ny update

c'ccccccenil!

fan vad det är sommar ute hörrni
sommaren är på gggggg nu.
har vart på stan köpte en ögonfransböjare oh en ny mascara. köpte en mascara för inte alls länge sedan. men ja tyckte inte om den så värst. så nu provar ja en ny igen!

RSS 2.0